bugün
- pkk nasıl biter5
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor4
- dünya11
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- çırılçıplak şekilde ağlayarak ana haber seyretmek5
- 2026 dünya kupası25
- saygıdeğer birader yazarlar3
- futbol17
- yaratıcı çıkma teklifleri3
- magnum yemenin lüks sayıldığı yıllar5
- psikiyatrın evini ziyaret etmesi3
- yazarların imza parfümleri12
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor5
- bir insanı sevmek12
- evlenince sözlüğü bırakan erkek3
- lise5
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- raskolnikov2
- mutluluğun fark edilmemesi9
- akp aslında yok her şey dekor5
- pasportta kürt ve suriyeli etniğini belirtmek4
- yargıcı2
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler8
- erkekler neden az yaşar8
- amerikan yahudileri3
- okulda akıllı tahtaya format atmak2
- kıskanmak7
- pkklı anaları2
- pkklıların abd askerleri ile halay çekmesi2
- devlet bahçeli2
- hızlı para kazanmanın yolları6
- güney kore2
- güney afrika2
- 25 haziran 2026 güney afrika güney kore maçı2
- milli takım'ın abd maçı hazırlıkları3
- beyaz eşya2
- elin gavuru dünyayı gezerken bizim iş ev yapmamız2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı13
- bosna hersek4
- devlet gücü6
- israil'in lübnan da evleri yakması2
- teoman mı tarkan mı2
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- 24 haziran 2026 bosna hersek katar maçı3
- 25 haziran 2026 venezuela depremi5
- cristiano ronaldo dos santos aveiro5
- chp'nin belediyeleri kaybedecek olması7
- yazarlara gelen son mesaj5
- çırılçıplak şekilde ağlarken dünya kupası izlemek3
- m r e r e c t o5
entry'ler (198)
amaç gerçekten spor yapıp sağlıklı ve fit bir vucut elde etmek ise, disiplinli, bilimsel ve beslenmeye dikkat edilerek güzel bir vucut elde edilebilir.
envai çeşit alet dolu olan spor salonlarına gidip her aleti baştan aşağıya kullanmıyoruz zaten. ağırlığı ayarlanabilir bir çift dambıl işinizi başlangıç seviyesinde görür.
envai çeşit alet dolu olan spor salonlarına gidip her aleti baştan aşağıya kullanmıyoruz zaten. ağırlığı ayarlanabilir bir çift dambıl işinizi başlangıç seviyesinde görür.
ilkyardım eğitimi alan ve ilkyardımcı sertifikası olan bir arkadaş bana ulaşabilir mi?
Gecmisim için ötenazi izni verdim doktora.
Spor yaparken şortun altinda iyi gider. Kaslari isittigi için isinma egzersizlerinde ve daha sonraki hareketlerde rahat edersiniz.
Antrenman olmadigi gunlerde yine tercih edilebilir. Sicak tutar.
Antrenman olmadigi gunlerde yine tercih edilebilir. Sicak tutar.
Huzur ve saglik.
Hayirli ciddi bir ilişki.
Hayirli ciddi bir ilişki.
Nur suresi, 26 ayet akillara gelmeli.
Iyi kadinlar iyi erkeklere, kotu kadinlar kotu kadinlara yaraşır.
Beklemenin sonunda guzel seyler olacagini dusunmekteyim.
Iyi kadinlar iyi erkeklere, kotu kadinlar kotu kadinlara yaraşır.
Beklemenin sonunda guzel seyler olacagini dusunmekteyim.
Kesinlikle katıldığım önermedir. Kızlar lafa gelince kibar, elit, kendini yetistirmiş, belli sorumluluklari alabilen, espirili erkeklerden hoslandigini soyler ama etrafa bakiyoruz ki, kampüste, metroda, yolda, kafelerde ve diger bircok yerde kizlarin yaninda kro tipler var.
Şahsen akli basinda bir erkek olarak, duzgun bir kiz ile tanisana kadar yanliz kalmayi, kendime daha cok vakit ayirmayi tercih ediyorum.
Şahsen akli basinda bir erkek olarak, duzgun bir kiz ile tanisana kadar yanliz kalmayi, kendime daha cok vakit ayirmayi tercih ediyorum.
Evlenmeyi, bir ailemin olmasini, baba olmayi istiyorum ama bi 5 10 sene sonrasini dusununce evli olmuş olacagimi aklim almiyor. Hayal edemiyorum.
Sago - muamma.
Yine Kızarıyor Sigarımın Ucu , Görünmüyor Hayallerimin Ucu Bucu
Haydi Ver Sevinci Hüznü Bir Bebek Gibi Kollarıma
Sular Dök Beni Bekleyen Yollarıma Ben Birazdan Yolcuyum...
Yine Kızarıyor Sigarımın Ucu , Görünmüyor Hayallerimin Ucu Bucu
Haydi Ver Sevinci Hüznü Bir Bebek Gibi Kollarıma
Sular Dök Beni Bekleyen Yollarıma Ben Birazdan Yolcuyum...
Uzun zamandir almadigim mesajdir. Sacma sacma reklam mesajlari gelir ben de bunlarin sesini duymamak icin telefonu kapatir uyurum.
Çevremdeki herkes gelip derdini anlatiyor, tamam gelip anlatsinlar demekki guveniyorlar ki anlatiyorlar ama insan bi sorar sen iyi misin bi derdin var mi yok mu diye. Butun arkadaslarim boyle.
Evlenir cocuk bile yapardim.
Calacagin muzik tarzina göre manyetikleri olsun. Gibson cok kaliteli bi üreticidir fakat fiyatida yuksektir ama ortalama bir fiyata bir gibson alirsan uzun seneler goturur. Çogu rock parcayi cikarirsin.
Daha sert muzikler istersen ibanez önerimdir. Şahsen ben jem-555 modelini cok begeniyorum. Uygun pedal ve amfi de alirsan, çalma da yaninda yat.
Edit/
Guzel ve temiz bir ses almak istiyorsan kullandigin amfi, elindeki gitar kadar önemli.
Gidip 5bin liralik alet alirsan yanina 200 liralik amfi koyunca baklavanin ustune nar eksisi dökmüs gibi bi tad olur.
Daha sert muzikler istersen ibanez önerimdir. Şahsen ben jem-555 modelini cok begeniyorum. Uygun pedal ve amfi de alirsan, çalma da yaninda yat.
Edit/
Guzel ve temiz bir ses almak istiyorsan kullandigin amfi, elindeki gitar kadar önemli.
Gidip 5bin liralik alet alirsan yanina 200 liralik amfi koyunca baklavanin ustune nar eksisi dökmüs gibi bi tad olur.
Halen arama yapilamamakta.
Antalyada dahi bircok cihazda hatlar yok.
Dişlere zımpara atmak daha sağlıklı olur.
Evlenip yakın mesafe iliskisine baslamak.
Defalarca izledim. Askerlik hayatini, dağ basinda nobet tutan askerlerin psikolojik durumlarini cok carpici olarak anlatan bugune kadar cekilmis en iyi filmdir bence.