bugün
- amedspor17
- iran düşmanlığı11
- kürt sorunu7
- altındaki 12 tl 74 kuruşluk zararımı kim ödeyecek5
- lamine yamal'a 1 milyar euro istenmesi4
- trump'a anket şoku4
- ama yeni parti tüzüğü11
- dürüm yerken suikaste uğramak6
- eski türkiye'yi çok özledim4
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması24
- hoşlanılan kızın 6 erkekle çırılçıplak poz vermesi6
- ressam irem gürdal soyut sanatçı2
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- türk kızı11
- online toplantıda kamerayı açmamak2
- siyahi arkadaşla ankarada eve çıkmak4
- 1 eylül dünya barış günü3
- sezai karakoç3
- flört yapay zekası2
- evlenecek kız kalmaması12
- bostanlı da kahve içip kitap okumak3
- birader avanosta mı sorunsalı4
- yeni adli yıl3
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz4
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- ayın 12 sinde meeş almak3
- trafikte sinirlenip bağırmak8
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı8
- 16 eylül 2026 milan benfica maçı3
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması5
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- 10 eylül 2026 bayern münih bordo glimt maçı3
- sarapci koala60
- google reyiz3
- talışlar2
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- şanghay işbirliği örgütü'nün 25 yılı3
- şiir2
- gocu31
- 9 eylül 2026 liverpool atletico madrid maçı2
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- seri eksici ezik11
- anya4
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- müzik eşliğinde sevişmek3
- hoşlanılan kızın senden daha çok meeş alması2
- beşiktaş 6 atınca anlık fenerbahçeliler3
- 2 eylül 20262
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
entry'ler (27)
emre'den bahsedilmemiş olması emre'ye yapılan en büyük haksızlık. adam mükemmel gol pozisyonları yakaladı ve ikinci yarı biraz daha ağırlığını koyarsa farkla biter bu maç. ayrıca anladık ki kameraların muslera'yı çekememe gibi bir durumları varmış. 46 dakika oynanır da adam hiç mi gösterilmez? adam tam topu eline alıp vuracakken pozisyon tekrarı yapılıyor. ayıp be!!
inşallah diye ümit edilir.
düzelti: kaç oldu, öeeh yani...
düzelti: kaç oldu, öeeh yani...
kuzenim söylemişti, 'taksim'de bir çift 3. senelerini kutlamak için beni kamera karşısına geçirdiler de ben kaçtım.' diye, o zamanlar 'yazık, keşke birkaç kelime bir şey etseydin insafsız.' demiştim. şimdi izledim de iyi ki bu videoda kuzenim yok.
ingilizceyi yeni öğrenmeye başladığım zamanlarda msnde kişisel ileti kısmına ingilizce şarkı sözü yazmıştım -altyazılarda 'lanet olsun' diye geçen kelime de vardı içinde- neyse üniversiteli abinin biri 'manyak mısın sen, küfür yazmışsın ne istiyorsun elinden..' felan demişti de 'ne küfürü lanet olasıca elim blablabla yazıyor..' demiştim çok bilmişlik taslayarak. bir de rezillik bu ya 'o kadar okumuşsun da boşa okumuşsun dur sana çeviri linki göndereyim de öğren.' demiştim. tüüh allah belamı verecek, aklıma geldikçe kendime lanet ediyorum.
şerbet değil çay içmek istiyordur. şekerin çayın tadını yok ettiğinden ve de şekerin çayı soğuttuğunu düşündüğünden çayı şekersiz içiyordur.
sakinliğiyle ve kaşınıp durmasıyla annem tarafından iltifatlara(!) boğulan bir yarışmacı vardı daha demin. umarım bir sonraki yarışma gününe kadar aklanır paklanır da kaşıntısı geçer. yoksa annemin ve annelerin elinden çekeceği var bu abinin.
bir erkeğe yakışan en güzel isim. çok hoş yahu, ali.
öyle bir kişilik ki izlerken yutkunamıyorsunuz bile. pis herif, her şey yenir mi be?!
dakikalar sonrasında sınava girecek olan bir öğrencinin başına sıkça gelen olay.
bu gece spikerin bile kendinden geçmesine neden olacak türden gollere imza atmıştır. ayrıca zamanında sivilceleriyle çok uğraşmış olmalı ki yüzünde hâlâ sivilce izleri var.
ikinci yarıdan sonra egemenlik fenerbahçenin eline geçmiş durumda. heyecanlı dakikaların yaşanması bir yana ablalar bağırınca ister istemez gerginlik oluşuyor, panik halinde izliyorum şu an maçı. ocakta yemek kalmış gibi.
dakikalar içinde gollerin sıralandığı maç.
inşallah kaçırırlar penaltıyı.
inşallah kaçırırlar penaltıyı.
açmadan önce çalkalayınız.
izlenilesi maç efenim, durduramıyoruz golleri.
an itibariyle flash tv izlenmektedir ve yalçın abi soruyor:
yalçın abi: eltiniz evli mi?
annem: tüüh, rezil herif! elti diyor hâlâ 'kadın evli mi?' diyor.
ben ciddi ciddi bu programı izler, eğlenirken annemin böyla dalgaya vurması hiç hoş değil.
yalçın abi: eltiniz evli mi?
annem: tüüh, rezil herif! elti diyor hâlâ 'kadın evli mi?' diyor.
ben ciddi ciddi bu programı izler, eğlenirken annemin böyla dalgaya vurması hiç hoş değil.
dün taksim'de, ayaküstü kitap okuyucuları ve geçerken uğradımcılardan oluşan on-on beş kişilik bir grup tarafından beklenen gazeteci-yazar.
fark ettim ki imza günü düzenlemek cesaret istiyormuş.
fark ettim ki imza günü düzenlemek cesaret istiyormuş.