bugün
- vajinanın iç sıcaklığı10
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği7
- silikon memenin patlaması9
- sözlüğün götü en güzel yazarı8
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması4
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- ne dedin ne dedin sen4
- pamuk tatbik edilirken poposunu büzen ölü3
- s'i l v'e r m'i s t16
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği10
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak3
- iyi dostlar biriktirdim6
- pandela5
- audi a3 sedan3
- amerika'nın görevi ırak ta başarıyla sona erdi2
- kürt fıkraları6
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- amperest2
- 2 milyar lira eft yapmak3
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- nervio23
- dünyanın en berbat psikolojik hastalığı2
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- gözünü am bürümek5
- fiziği güzel sözlük kızları48
- lahmacun vs hamburger4
- gocu15
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi8
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- salat namaz değildir6
- recep tayyip erdoğan27
- yazarların akşama dair planları9
- lahburger4
- caz dinleyen erkek9
- otobüs2
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- hayat7
- andropoz amca6
- ertuğrul doğan2
- waffle3
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız5
- fatma betül sayan kaya59
- ali kırca nerede3
- ipkisçiğim2
- van gogh kulağını neden kesti5
entry'ler (291)
büyük rahatlık.
yaşama belirtisi olarak kıstaslar nelerdir diye düşünmelere gark oldum şimdi.
duygulara engel olamamaktır bazen, yeni hatalar yeni tecrübeler diyelim.
elimden gelen her şeyi yapıyorum hep iyi hem kötü günlerde insanların yanında olmaya çalışıyorum ama ilk fırsatta yine zayıflıklarımı ya da hassas şeyleri kullanmaktan vazgeçmiyorlar, ufak bir espri yapmak için beni üzebilecek şeyleri kullanabiliyorlar. güvenecek kimseyi bulamıyorum artık.
çok güçlü olduğuna inandığınız örnek aldığınız kişileri bile bir gün bir şeylerin, birilerinin yıkabildiğine şahit olmaktır.
pirinç unu, şeker ve sütü karıştırmacada herkesçe yapılır artık, kıvamı tutmazsa da nişasta ekliyoruz ama kimselere çaktırmıyoruz.
anlayışlı görünüp şeytanlık yapanlarda var ben asıl onlara tutuluyorum.
arkadaş olarak dahi pek iyi gözle bakmıyorum, en ufak haksızlıkta hemen sinir katsayıları yüze çıkıyor, bu hayat böyle geçmez, oyunun nasıl oynanması gerektiğini öğrenmeleri lazım.
kızlar istedi mi öyle tatlı, hoşgörülü, hanım hanımcık oluyorlar ki anneleri kolay kandırabilirler dikkat etmek lazım.
o zaman araya mesafe koyduklarımla tekrar konuşmaya başlayayım kısa zamanda ne kadar kazık yersem kardır.
eskiden şöyleydim, böyleydim şimdilerle harikayım diyen arkadaşlardan tavsiyeler beklenen başlıktır.
son görülmeside yalandır onun, başka bir numarası falan vardır hiç bakmaya gerek yok.
o düşünmediklerin bir yere depolanıyor, sonra bir gün birisi açıyor o deponun kapısını hepsi üstüne yıkılıyor.
kabus gördükten sonra uyanınca gelen o doyumsuz, masum oh lan kabusmuş mutluluğu tadında günaydınlar.
bir buçuk iskender ve üstüne bir künefe yenebilir.
sırf zoru görünce çabalamadan kaçtı demesinler diye diye ortadan çatlayacam yakında.
ne çayı o ya kuşburnu mu, böğürtlen mi, elma mı, kırmızı meyveler mix mi, hibiskus filan mı...
kendine çok güvenirsen sürekli hata yapıyorsun, başkasına çok güvenirsen sürekli hayal kırıklığı yaşıyorsun, galiba çok da güvenmemek lazım
bilgi için teşekkürler ikinci referansı yanlış hatırlamışım orda ölümden dönen birinin içine bir tane seri katilin ruhu giriyordu.
bunun filmi var, adama bir katilden el nakli yapıyorlar, bir anda geceleri seri katilliğine başlıyor ama hatırlayamıyor filan.
Body Parts (1991)
Body Parts (1991)