bugün
- kemalistler29
- anın görüntüsü21
- yiğit bulut26
- pkk silah bırakırken chp'lilerin kudurması19
- usualsuspects'in yazlığında tatil yapmak8
- kuranda antartika kıtasının geçmemesi24
- hayvanlar için bir kap su çıkarmayan karaktersiz12
- kürtlerin iyi olduğu konular8
- osman gökçek8
- belediyeleri soyanları savunanlara ne denir12
- yaşar nuri öztürk12
- 1 bardak sütlü kahvenin maliyeti11
- fotokopici bi erkek19
- atatürkten sonra tek devlet adamı var o da bahçeli8
- akplilerin dini inancı10
- evcil hayvan beslemek12
- türkiye cennet cennet11
- fahrettin altun9
- kurbağa yiyen yılan videosu8
- puma11
- fahrettin altun'un görevden alınması17
- adidas10
- nike8
- devlet bahçelinin pkkyı bitirmesi9
- srebrenitsa katliamı9
- özel'e oy vermeleri karşılığında işe alınanlar16
- turizmciler için haftalık iznin 11 günde 1 olması14
- israil le ticareti kesmemizi şer güçler istiyor9
- pandela 310
- fahrettin gider burhanettin gelir13
- uludağ sözlük yaz kampı10
- sonunda öleceksem niçin yaşıyorum11
- true silik yesin kampanyası10
- bitcoin13
- bozuk tohum10
- yazarların pipi boyu10
- haysenin129
- as maca9
- islam da kandillerin olmadığı gerçeği8
- türkiye niye almanya olamıyor18
- v a m p i r o v13
- kemalizim bir aklı tutulmasıdır32
- true nickli yazar13
- pkk'lıların bir bir tahliye edilmesi9
- emekli maaşı 35 bin olsun diyince gülen akpliler13
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular12
- ülkedeki gizli pkk lılar8
- kamos8
- kemalistleri amerikaya asker yapsak14
- kuranda namaz kılmanın olmayışı15

entry'ler (291)
büyük rahatlık.
yaşama belirtisi olarak kıstaslar nelerdir diye düşünmelere gark oldum şimdi.
duygulara engel olamamaktır bazen, yeni hatalar yeni tecrübeler diyelim.
elimden gelen her şeyi yapıyorum hep iyi hem kötü günlerde insanların yanında olmaya çalışıyorum ama ilk fırsatta yine zayıflıklarımı ya da hassas şeyleri kullanmaktan vazgeçmiyorlar, ufak bir espri yapmak için beni üzebilecek şeyleri kullanabiliyorlar. güvenecek kimseyi bulamıyorum artık.
çok güçlü olduğuna inandığınız örnek aldığınız kişileri bile bir gün bir şeylerin, birilerinin yıkabildiğine şahit olmaktır.
pirinç unu, şeker ve sütü karıştırmacada herkesçe yapılır artık, kıvamı tutmazsa da nişasta ekliyoruz ama kimselere çaktırmıyoruz.
anlayışlı görünüp şeytanlık yapanlarda var ben asıl onlara tutuluyorum.
arkadaş olarak dahi pek iyi gözle bakmıyorum, en ufak haksızlıkta hemen sinir katsayıları yüze çıkıyor, bu hayat böyle geçmez, oyunun nasıl oynanması gerektiğini öğrenmeleri lazım.
kızlar istedi mi öyle tatlı, hoşgörülü, hanım hanımcık oluyorlar ki anneleri kolay kandırabilirler dikkat etmek lazım.
o zaman araya mesafe koyduklarımla tekrar konuşmaya başlayayım kısa zamanda ne kadar kazık yersem kardır.
eskiden şöyleydim, böyleydim şimdilerle harikayım diyen arkadaşlardan tavsiyeler beklenen başlıktır.
son görülmeside yalandır onun, başka bir numarası falan vardır hiç bakmaya gerek yok.
o düşünmediklerin bir yere depolanıyor, sonra bir gün birisi açıyor o deponun kapısını hepsi üstüne yıkılıyor.
kabus gördükten sonra uyanınca gelen o doyumsuz, masum oh lan kabusmuş mutluluğu tadında günaydınlar.
bir buçuk iskender ve üstüne bir künefe yenebilir.
sırf zoru görünce çabalamadan kaçtı demesinler diye diye ortadan çatlayacam yakında.
ne çayı o ya kuşburnu mu, böğürtlen mi, elma mı, kırmızı meyveler mix mi, hibiskus filan mı...
kendine çok güvenirsen sürekli hata yapıyorsun, başkasına çok güvenirsen sürekli hayal kırıklığı yaşıyorsun, galiba çok da güvenmemek lazım
bilgi için teşekkürler ikinci referansı yanlış hatırlamışım orda ölümden dönen birinin içine bir tane seri katilin ruhu giriyordu.
bunun filmi var, adama bir katilden el nakli yapıyorlar, bir anda geceleri seri katilliğine başlıyor ama hatırlayamıyor filan.
Body Parts (1991)
Body Parts (1991)