bugün
- true'nin libidosu neden yüksek7
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim6
- putin türkmüş8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- mahalle kültürünün yok olması4
- true'nin acile kaldırılması9
- tek adam4
- diyanet'in japonya da ne işi var3
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler5
- dinci şairler4
- türk vatandaşları türktür8
- giysi fiyatlarının uçması3
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- türkiyeli olmak3
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci7
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- kill bill vol 33
- ilk öpüştüğüm kız6
- osuruktan şiirler41
- vexillarius the slayer3
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- aslan gibi adam11
- mokv öldü mü2
- gut hastalığı2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- adana kebap10
- rus milfi3
- amca diyen bokolog2
- burası instagram değil sözlük4
- bebek katili4
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- dünya asla vazgeçme günü4
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- ince memed3
- aleksey batrakov13
- haftanın gammazları listesi26
- gogo yubari ile okul gezisinde yanyana düşmek2
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı3
- ben geldim kerkenezler18
- sözlükten soğuma nedenleri17
- claudian clouds22
- kanal ayarlama 1500 lira11
- rusya'dan ingiltere'ye iha tehdidi2
- muadil ilaç2
entry'ler (142)
Fatih Altaylının utanarak izlediği tartışmadır.
Çoktan yabancılara satılmıştır ancak şu anda en popüler uptime aracı olmayı başarmıştır. Bunun alternatifi yine bir türk girişim (bkz: RobotAlp)
hala bitmeyen savaştır. Ruh hastası bir adamın (bkz: Putin) arkasından giden rusların teker tekere avlandığı savaştır ayrıca.
Umarım olmaz dediğim önerme, bizim de got. kacar bro çok da şey etme..
Bir yandan diliyorum bir yandan umuyorum.
Yazılım uygulamalarının birbiriyle konuşmasını ve veri alışverişi yapmasını sağlayan, önceden tanımlanmış kurallar ve protokoller bütünü. Eğer bir geliştiriciyseniz ve apileri test etmek için araçlar arıyorsanız bu listeye göz atmak isteyebilirsiniz.
KD'nin gelmesi ile gelecek sezonun (2025 - 2026) Favorileri arasına girmiştir. Jalen Green ve Dilon Broks'un gitmesi iyi oldu.
Takıma Kd gelmesi ile birlikte asistlerinde ve bence performansında da ciddi bir artış olacaktır.
güzel ülkedir severiz. Susha, hamame, monastır güzel şehir. Tunisia başkenti aynı zamanda ve alış veriş yapmayacaksanız tavsiye etmem. Bizerte gitmeye değmez.
beni tek mutlu eden sporcu. Tek takip ettim sporcudur aynı zamanda.
bu chp'lilerin zihniyetinden sıkıldım. Grev nedeni ile yine bok kokusunu alırız artırk.
Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uptime monitoring aracı. Ancak bunun haricinde Api monitoring, ssl monitoring, domain monitoring, keyword monitoring, change monitoring, dns monitoring, blacklist monitoring gibi farklı pek çok aracı da bulabilirsiniz.
toplam 20 monitoring ücretsiz 3 dk ve 14 araç Robotalp
toplam 20 monitoring ücretsiz 3 dk ve 14 araç Robotalp
Zeynep, ilk okul 4, salıncakta sallamışlığım, kaydıraktan kayarken izlemişliğim vardır.
Almanya’da yaşayan Türk asıllı müzik yapımcısı ve yorumcusu. Özellikle yaranamazsın adlı şarkısı oldukça popüler olan Yücel Uçar, Besteleri ile birlikte farklı müzik projelerine imza atıyor.
Kesinlikle çekicidirler.
Dinlere saygı duyulmadığının bir göstergesidir.
hiç bir heyecan uyandırmayan adaylardır.
Kesinlikle son derece yetenekli ve başarılı isminden dolayı %3.5 oy oranlarını yakalaması da bence bunun gücünü gösteriyor. Şu anda değil ama önümüzdeki 10 sene içerisinde etkisinin daha da fazla olacağını düşünüyorum.
stok müzik arşivi arayanlar için ideal bir uygulama. jingleworld global anlamda hizmet sunmuş olsa da aslında türk yapımcıların geliştirdiği bir proje ve özellikle müzik arşivini incelediğinizde türk soundlarının ağırlıklı olarak sunulduğunu fark edebilirsiniz. JingleWorld özellikle telif hakkı sorunu yaşamak istemeyen youtube yayıncıları ve yapımcılar için kulllanabileceğimiz son derece geniş bir müzik arşivini bize sunmakta bu noktada bence son derece önemliler. instagram adresleri : @Jingleworld.com.tr
huzur verici bir eylemdir ve hayatta bu eylemlerden çok fazla yoktur.