bugün

entry'ler (142)

levent kırca fatih altaylı kavgası

Fatih Altaylının utanarak izlediği tartışmadır.

uptime robot

Çoktan yabancılara satılmıştır ancak şu anda en popüler uptime aracı olmayı başarmıştır. Bunun alternatifi yine bir türk girişim (bkz: RobotAlp)

rusya ukrayna savaşı

hala bitmeyen savaştır. Ruh hastası bir adamın (bkz: Putin) arkasından giden rusların teker tekere avlandığı savaştır ayrıca.

iranın dümdüz edilecek olması

Umarım olmaz dediğim önerme, bizim de got. kacar bro çok da şey etme..

iran'ın israil'in amına koyması

Bir yandan diliyorum bir yandan umuyorum.

api

Yazılım uygulamalarının birbiriyle konuşmasını ve veri alışverişi yapmasını sağlayan, önceden tanımlanmış kurallar ve protokoller bütünü. Eğer bir geliştiriciyseniz ve apileri test etmek için araçlar arıyorsanız bu listeye göz atmak isteyebilirsiniz.

houston rockets

KD'nin gelmesi ile gelecek sezonun (2025 - 2026) Favorileri arasına girmiştir. Jalen Green ve Dilon Broks'un gitmesi iyi oldu.

alperen şengün

Takıma Kd gelmesi ile birlikte asistlerinde ve bence performansında da ciddi bir artış olacaktır.

tunus

güzel ülkedir severiz. Susha, hamame, monastır güzel şehir. Tunisia başkenti aynı zamanda ve alış veriş yapmayacaksanız tavsiye etmem. Bizerte gitmeye değmez.

alperen şengün

beni tek mutlu eden sporcu. Tek takip ettim sporcudur aynı zamanda.

izmir

bu chp'lilerin zihniyetinden sıkıldım. Grev nedeni ile yine bok kokusunu alırız artırk.

robotalp

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uptime monitoring aracı. Ancak bunun haricinde Api monitoring, ssl monitoring, domain monitoring, keyword monitoring, change monitoring, dns monitoring, blacklist monitoring gibi farklı pek çok aracı da bulabilirsiniz.
toplam 20 monitoring ücretsiz 3 dk ve 14 araç Robotalp

ilk sevgilinizin adı

Zeynep, ilk okul 4, salıncakta sallamışlığım, kaydıraktan kayarken izlemişliğim vardır.

yücel uçar

Almanya’da yaşayan Türk asıllı müzik yapımcısı ve yorumcusu. Özellikle yaranamazsın adlı şarkısı oldukça popüler olan Yücel Uçar, Besteleri ile birlikte farklı müzik projelerine imza atıyor.

göbeği açık dolaşan kızlar

Kesinlikle çekicidirler.

pagan tapınağı üzerine ibadethane yapmak

Dinlere saygı duyulmadığının bir göstergesidir.

2021 oscar adayları

hiç bir heyecan uyandırmayan adaylardır.

ali babacan

Kesinlikle son derece yetenekli ve başarılı isminden dolayı %3.5 oy oranlarını yakalaması da bence bunun gücünü gösteriyor. Şu anda değil ama önümüzdeki 10 sene içerisinde etkisinin daha da fazla olacağını düşünüyorum.

jingleworld

stok müzik arşivi arayanlar için ideal bir uygulama. jingleworld global anlamda hizmet sunmuş olsa da aslında türk yapımcıların geliştirdiği bir proje ve özellikle müzik arşivini incelediğinizde türk soundlarının ağırlıklı olarak sunulduğunu fark edebilirsiniz. JingleWorld özellikle telif hakkı sorunu yaşamak istemeyen youtube yayıncıları ve yapımcılar için kulllanabileceğimiz son derece geniş bir müzik arşivini bize sunmakta bu noktada bence son derece önemliler. instagram adresleri : @Jingleworld.com.tr

çocuğu parka götürmek

huzur verici bir eylemdir ve hayatta bu eylemlerden çok fazla yoktur.
© copyright 2005 - 2026