bugün

glee

atlarım izlerken büyük ihtiamal diyodum ama yamulttu beni. çok çok eğlenceli. müzikalden pek hazetmeyen bi insan olarak çok sevdim. çok iyi güçlü yorumlar çıkıyor ama bu aralar mp3 den düşürmediğim şarkı 2x04 de ki quinn&sam düetindeki lucky yorumu. buyurun;
http://www.4shared.com/au...Sam_and_Quinn_-_Lucky.htm

ayrıca gene sam'in sezon başında ki billionaire yorumu da güzeldi.oda burda;
http://www.4shared.com/au...m_Evans_-_Billionaire.htm

bu kadar sam reklamı yeter. dizide ilk sezon ortasında jesse karakteriyle giren jonathan groff 'un sezon finalindeki yorumları da bir harikaydı.
ilginç de bi not düşeyim: açıkçası jonathan groff kimi yazarlar tarafından rolünde inandırıcı bulunmamış.kurt'un sevgilisi olmaya daha yakındı gibi yorumlar yapılmış kendisi hakkında. ama yapımcısı ve oyuncu arkadaşları jonathan'ı savunmuş açıklamayı yapanın homofobik olduğunu söylemişler. haksız değiller.çünkü jonathan gerçek yaşamında kendisini 'gay and proud' olarak betimlemiş. açıkçası ben dizi de oldukça çekici bulmuştum(hala) kendisini. tatlı ama şarkı söyleme dans atmeyi aynı anda beceremeyen finn' den daha güzel söylüyo adam şarkıları.
bide 2. sezonun ortalarında gene kadroya dönüyo yuppiii. vocal adrenalin ve new direction çekişmesi olucaak nede olsa. hadi bakalım. inş bu sefer onlardan daha iyi söyleyip birinci olucaklar.