glee

ikinci sezonuyla harika bir dönüş yapmış dizi. yeni karakterler gelmiş, bazıları da ayrılmış. ama sevdiğimiz *** ve tabi sevmediğimiz ** herkes yerinde. özellikle britney spears lı bölüm cidden müthişti.

dizi boyunca söylenen şarkılar haricinde karakterler de çok renkli.

quinn fabray: popüler ve güzel kızımız. kıyafetlerine ölüyorum bitiyorum. harika giyiniyor. tabi başlarda sürekli amigo kız üniformasıyla dolaşıyordu ya neyse. gerçi o üniforma da acayip derecede yakışıyor kendisine. hem güzel hem yetenekli vesselam. barbie bebek gibi kız. dizinin queen i. heroes da birkaç bölümde gördüğümüz dianna agron canlandırıyor kendisini.

kurt hummel: dizinin en renkli karakteri. tarzına hayranım. onun gibi bir kankim olmasını çok isterdim. chris colfer tarafından canlandırılmakta.

puck: son derece itici bir saç modeline sahip olmasına rağmen yine de süper derecede çekici olan karakter. bir bölümde saçlarını tamamen kazıtıyordu, işte o zaman daha bir çekici olmuştu. kötü çocuk imajı da kendisine acayip derecede yakışıyor. üstelik sesi de çok güzel ve güçlü. mıy mıy etmiyor en azından şarkı söylerken. soloları kesinlikle puck söylemeli. shue duy lan beni! kendisini canlandıran mark sallinge göz kırpıyoruz.

sue sylvester: dizinin en olmazsa olmazı. amigo kızların cadaloz koçu. glee kulübünün baş düşmanı. kendisi adidas eşofman hariç başka bir şey giymemektedir. ancak derinlerde bir yerde sevgi dolu kocaman bir kalbi var. sadece bunu gösteremeyecek kadar gururlu. emmy ödüllü jane lynch e başarılarının devamını diliyoruz.

brittany: aptal sarışın. acayip derecede britney spears a benziyor. hatta britney li bölümü izlerken emin olamadım brittany mi britney mi bu diye. heather morris canlandırmakta.

emma pillsburry: okulun rehberlik öğretmeni. temizlik hastası. patlak gözlü şeker şey. will in kalbinin hırsızı. jayma mays tarafından canlandırılmaktadır.

mercedes jones: dehşet bir sese sahiptir kendisi. o nasıl bir sestir yaa. 41 kere maşallah valla. kendine has hoş bir tarzı vardır. amber riley nin sesine hayran olma sebebimiz.

finn hudson: görünüş bakımından son derece hoş olmasına rağmen içerik bakımından oldukça zayıftır. içerik derken karakter ve sesten bahsediyorum. bir türlü kimi sevdiğine karar veremedi gitti zaten. ses desen ııııııh hiç olmamış valla. bir de tüm soloları buna söyletmezler mi! çekil kenara azıcık da puck tan ders al. kendisinin güzel söyleyebildiği tek şarkı hello, i love you dur. cory monteith tarafından canlandırılmakta.

will shuester: güzel şarkı söyleyen, güzel dans eden ispanyolca hocası. nam-ı diğer glee kulübü sorumlusu. sue nun başdüşmanı. yalnız, kendisi sue dan yediği tüm hakaretleri sonuna kadar haketmekte. ergenler gibi bir ton jöle sürüyor kafasına.
how i met your mother in barney si neil patrick harris le söylediği dream on hala aklımdan çıkmıyor valla. matthew morrison calandırmakta kendisini.

santana: latin fıstığı. sesi de güzel. ama biraz fazlasıyla sürtük. ne yaparsa yapsın asla quinn in yerini alamaz. o yüzden quinn ruleeeez! diyoruz kendisine. naya rivera yla tanıştırmıştır bizleri.

tina: aşırı sessiz, utangaç asyalı kızımız. artie ye acayip bir kazık atmıştır. yoo tina unutmayacağız bunu. jenna ushkowitz canlandırmakta.

artie: ezilendir kendisi. zaten hayat vurmuş bir de sevgilisi ve kulüpten arkadaşı mike vurdu. ancak o da artık bir futbolcu. tina pişman olacaksın kızım. kevin mchale canlandırıyor kendisini.

rachel berry: kulüp belki onun sayesinde ayakta fakat bu onun ne kadar sevimsiz bir karakter olduğu gerçeğini değiştirmiyor. hele kıyafetleri. aman yarabbim! üstüne para verseler giymem o şeyleri. quinn in de dediği gibi aynı zamanda hem lise öğrencisi hem babaanne gibi giyinebiliyor. tamam ses harika ama cidden çok uyuz yaa. lea michele in gerçek hayatta da öyle giyinmemesini umuyoruz.