bugün

bayram şekeri istemeye gelen kızı eve atmak

bagladeşte bir bayram sabahı. müslüman bir kenar mahallede oturuyorum asimile olmamak için. kalıcı değilim o yüzden rahatım. tavuk, martı falan düdüklüyorum kafama estikçe keza pek bi yobaz oluyor bangladeş müslümanı.

saat 10:00 suları. ertesi günden almışım madlen, tofita falan pusuda bekliyorum. kapı çaldı. karşımda bir kız, dimdik ufak göğüsler, sıkı kalçalar. bengalice bişiler dedi. bir anda kızın saçına daldım ve eve çektim. çığlık atacağını tahmin ettiğim için ağzından tokatı eksik etmedim uyuşsun da konuşamasın diye.

kızı hemen kilere fırlattım. kışlık mercimeğin, bulgurun üzerine düştü,

"kaltaaaaaaaaaaak, nimet lan onlar nimet kalk bana ağzını yüzünü siktirtme." diyerek tekrar saçına daldım. panikledi, şoka girdi. napacağını şaşırdı. sikilmiş bıldırcın gibi duvarlara çarpa çarpa evde koşmaya başladı.

av artık hazırdı, 2 dakika içinde kucağıma düşecekti, bi 3'lü sardım ve bekledim. kafasını duvarlara vura vura en sonunda yere yığıldı. yarı baygın bana bakıyordu. kafasından akan kanı kokluyordum.

"kan grubunu siktiğim anan sana nar ekşisi mi emzirdi kaltak bu nası koku?" dedim. kötü kokuyordu kanı.

üzerindeki çakma nayki badiyi bir hışımda çıkarttım, sütyen giymemişti, belli ki isterik bir kızdı ama benim istediğim şey çok farklıydı. altındaki basma fistanı çıkarmadan diz kapağına kadar sıyırdım ve diz kapağını yalamaya başladım. kız zevk alıyor olacak ki, "angele du biritakso" dedi.

çok geçmeden komidinin üstündeki pergeli aldım ve bunun göbek deliğine batırmaya başladım. keyiften ölmek üzereydim. harika dakikakar yaşıyordum. keyiften bir sigara yaktım ve 2 fırt çektikten sonra kızın kulak memesinde söndürdüm.

artık bu kızdan alacak hiçbirşeyim kalmamıştı. gözleri kızarmış ve dili tutulmuş bir şekilde bana bakıyordu ben evden kaçmaya hazırlanırken, elini zar zor havaya kaldırarak beni işaret etti,

"ben mi? ben mi ha? beni mi gösteriyorsun kaltakk. ne oldu? beni mi dövücen? dövsene kalk hadi kalk." diyerek kızın ne diyeceğini duymak istiyordum, bir yandan da seri yumruk ve tokatlar atıyordum. bu esnada kızın kafası yana düştü ve klasiktir sağ kolu da kafasının altına gitti. bu kızın öldüğünün işaretiydi...