bugün

bursa arap şükrü zirvesi

de-ka organizasyon a.ş heyeti olarak sevgili devedikeni ve ben ''bursanın ufak tekek taşları'' türküsünü söyleyerek düştük yollara. akşam saat 7:30 sularında bursa terminaline inene kadar yol boyunca, sözlükte dönen entrikalar hakkında fokur fokur bir dedikodu kazanı kaynattık *. bursa ekibinin bizleri otogarda yarım saat esir ettikten sonra almasıyla mekana intikal ettik. ilerleyen saatlerde toplanan bursa ruhu sayı olarak az olmasına rağmen istanbul eğlencelerini aratmadı açıkcası.
son demler yaklaşırken kapıdan giren bir adamın milletle tokalaştığını gördüm, ''kim bu'' dedim zall dediler yıkıldım, bittim mahvoldum *. adam bildiğin böyle vasat bir insan, ne sırtında kaftanı, nede kafasında taç'ı var. böyle mi olur canım coder dediğin *. uzun süre sözlükle alakalı istişare yaptık, sözlüğün %51 hissesini istedim ''satamam, sözlük hepimizin ama en çok yawuzun'' dedi.
montajelemani kardeşime, salçaya, yawuza ve sinana diğer tüm bursalı kardeşlerimize gördüğümüz yakın ilgiden dolayı çok teşekkür etmek isterim. ikramda, fasılda, muhabbette süperdi. daha nicelerinde buluşmak isteriz.
fasıl sonrası hamam faslına hiç girmiyorum zaten dikkat ettiyseniz. sözlükte ağırlığı olan, montajelemani, devedikeni gibi yazarların son derece müstehcen, çıplak ve tahrik edici görüntülerini anlatmak doğru olmaz * *.
bu yolculukta benden hiçbir şelikde desteğini esirgemeyen ortagım yönetim kurulu başkan yardımcım devedikenine ayrıyetten selam ederim *.
salca:don santino carleone'nin ızdırabı bursanın pür neşesi
montajelemani:kıvamda muhallebi noktasına geldiğimiz dava arkadaşım. yaşasın halkların kardeşliği *.
karga:bu adam için çok birşey söylemiyeceğim allahından bulacak elbet.
kelmajeste:kelini öper selam ederim, adam iyi kıvırıyo nesrin topkapı gibi *.
amd:bütün gece zall'la benim ismimi niye sol frame'den kaldırıyosun diye kavga etti. espiriktüel kişilik.
abberline:başlığımın altına beni çok merak ettiğini yazmasına rağmen yanıma gelip 2 kelam etmemiş yazardır. bu nasıl selebiriti hayranlığı anlamadım *.
don santino carleone: şiir okuma konusunda yılmaz erdoğana rakip çıkar o derece edebi romantik ruhlu bir arkadaş ama şiirleri hep köşeli nedense *.
yawuz:sözlüğün manevi sahibi, zall'ın 1 numaralı adamıymış bende sonradan öğrendim.
phixuyus:yaşca büyük abi ama iyi içiyor.
antistar: bana racon kesme, bana spoylır yapma lan gecenin bu saatinde gibi laflarla bize karın kası yaptıran, 2 gün uyumamasına rağmen bizi yalnız bırakmadığı için takdir ettiğim kardeşim.
sivrisinek:kendisi kargazede olan bir yazar. karga insanının bursaya gelip adamın evini bir hafta rehin alması sonucu soğuk kış günlerinde sokakta kalmış yazar. hamam zirvesnin sonunda uyudum, ama uyandığımda adam uçup gitmişki vedalasamadık bile.

daha aklıma gelmeyen fakat bizlerle gönülden beraber olan herkese teşekkür eder de-ka organizasyon a.şolarak sözlüğün yaş gününde sizlere iz bırakacak bir organize yapacağımıza teminat veririz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar