bugün

bursa arap şükrü zirvesi

etkinlik saat 21:00'de başlamış ve 03:00'e kadar devam etmiştir. vur patlasın çal oynasın tadında olmuştur ve umarım gelen yazarlar memnun kalmıştır. şayet şahsım adına gelen herkese çok teşekkür ediyorum. herkes memnun olduysa ne mutlu bizlere..

kimsenin kusmaması, herhangi bir olay çıkarmaması, insanların gayet efendi bir şekilde takılarak kendini bilmesi gibi olaylar gerçekten zirvenin her dakika eğlence boyutunun artmasına sebep olmuştur. zaten 5 fotoğraf makinası ve 1 profesyonel kameramanla bütün görüntüler kayda alınmıştır.

yanımızda olamasalarda canlı telefon bağlantısı ile irtibat kuran redwinemania ve alwayssleepy'e ayrıca teşekkürler. gerçi redwinemania zirveye gelecekti, gelemeyerek satıcılık yapmıştır. fakat ben şu an bunu dile getirerek kendisini rencide etmek istemiyorum. alwayssleepy ile bazı üçüncü nesil yazarları muhatab ettim diye bana karşı olan tepkisine anlam veremiyor ve bütün nesiller kardeştir ayrım yapan kalleştir şeklinde sözü hatırlatarak, ırkçılığa bir son vermesini istiyorum. unutmamalıdır ki "we are all üçüncü nesil"

gelelim zirveye katılanlara...

911: şehir dışında olduğu için gecenin ilerleyen saatlerinde aramıza katılmış, şeref vermiştir. kendisine mutluluklar diliyoruz, allah tamamına erdirsin..

abberline: bu adam daha dakka 1 gol 1 şeklinde beni gibi bir beşiktaşlı'ya "salça şu gs atkısını askıya asar mısın?" şeklinde bir soru sormuştur. kendisi zirvenin diğer tarafında baş köşeye oturup, keyfini sürmüştür. amd, don santino corleono gibi iki insanın yanına düşüp "bitse de gitsem" şeklinde iç sesini dinlemek istese de bunu pek başaramamıştır. ama bir fırsatını bulup erkenden kaçmıştır. * şaka bir yana aramızdan erken ayrılmak zorunda kalmıştır, başka bir zirve de görüşmek dileğiyle..

amd: gecenin bombasını patlatarak "kara gözlü çingenem aşık oldum ben sana" şarkısını söyleyerek "ulan yine mi kimse dikkat etmedi bu adama, niye bu kadar içmesine izin verdiniz" desem de sonrasında şarkıyı döktürmesiyle "iyi ki içirmişsiniz" denilmesine sebep olmuştur. helal olsun, pavarotti gibi adamdır benim kardeşim..

antistar: şehir dışından yorgun olmasına rağmen tüm fedakarlıkları yaparak aramıza katılmıştır. hamam zirvesine kadar her anda bizimle takılmaya devam ederek uykuya meydan okumuştur. yaptığı heroes spoilerlarına karşılık "oğlum bana sıpoylır mıpoylır yapma yaa" diyerek isyan etmiştir.

arkun: neşe dolu bir adam bu. geldi böyle o kadar samimi, içten tavırları var ki. ilk zirvesi olmasına rağmen anında bizlere uyum sağladı. böyle şarkılarda eşlik etmeler, kendini bilir bir şekilde içerek hiç bir zaman dağıtmamalar.. artık her zirveye katılmasını istiyoruz. iyi ki gelmiştir..

cavit: olumsuz şartlar olmasına rağmen ev arkadaşı arkun ile etkinliğe katılmıştır. arkun ile benzer özelliklere sahiptir. cana yakın, dürüst tavırlar sergilemiş tam kafa dengi biridir. sağolsun giderken de evine davet etmesiyle misafirperver biri olduğunu göstermiştir. en kısa zamanda kendilerini ziyarete gideceğiz.

devedikeni: istanbul'dan gelen misafirlerimizden biri. mutluysanız, mutluyuz gibi felsefik bir kelime etmek istemesem de mutlu olduğu gece boyunca attığı kahkahalardan belli olmuştur. neyi anlatsam nerden başlasam bilmiyorum ki. süperdi valla ya, iyi ki katıldı. sadece bunları diyebilirim. muhabbetler çok uzun, ömür yetmez..

don santino corleone: bütün gece eline bir fırsat geçip şiir okumak için can atmıştır. lakin kimse buna izin vermemiştir. bursa etkinliklerinin müdavimlerindendir, her muhabbette olmazsa olmazdır. herşey bir yana kardeş gibidir, candır, ciğerdir..

karga: istanbul'dan gelip aramıza katılmış bir diğer yazardır. iyi insan seviyoruz kendisini. yazılcak çok şey var bu adam hakkında ama söylenmez hepsi sır. etkinliğe sevdiceğiyle katılmıştır, mutlu bir tablo çizmişlerdir. mutluluğun resmini çizen abidin kıvamında bütün gece şen şakrak eğlenmiştir. fotoğraf makinesi sayesinde bol bol görüntü almışızdır.

karpuzkabugu: istanbul'dan gelen üçüncü ve son yazar. çok içsede iyi işkembe varmış birşey olmadı valla. de-ka organizasyon firması olarak ortağı devedikeni ile yol arkadaşı olup istanbul'dan buralara gelmiş, bizleri mutlu etmiştir. kendisi mezdeke dans grubunun ortada duranıdır. "peçelilerden hangisi oydu" diye sormayın işte. bu adam sağolsun bizleri kırmamış, dansöz kıyafetini bir güzel giymiştir. * *

kelmajeste: işte bursa kemik tayfaya katılacak bir yazar daha. kaleciliği gibi insan olarakta çok iyi biriymiş. adam olacak yazar kurtardığı şutlardan belli olur sözünü ispatlar nitelikte. mesela runje adam olsaydı, o golleri yemezdi. neyse konu dışına taşmamak lazım. bundan sonra her zirveye katılması dileğiyle..

montajelemani: asker, doğum günü çocuğu, kameraman gibi özelliklere sahipti dün gece. kendi eğlendi, eğlendirdikçe eğlendirdi. sürpriz doğum günü partisiyle duygulandı, teşekkür ede ede bitiremedi. zall'ın yüzüne baka baka "bu sözlük senin değil, hepimizin" diyerek yazarlığını tehlikeye attı. * kendisi için fasıl ekibine doğum günün bana geldiğin gündür şarkısını çaldırınca ilk başta ne olduğunu anlamadı. "iyi ki doğdun montaj" diyince davayı çaktı. mumları hepimiz üflüyoruz diyince ben dayanamayıp hepsini üfleyince, herkes isyan etti ama korkmayın dileğimi tuttum; "en kötü günümüz böyle olsun"

ormia: karga'nın sevdiceği olarak yazarların beraberinde getirdiği bayanlar haricinde zirvede boy gösteren tek bayan yazar olma ünvanı kendisindeydi. ona göre bu zirve en beğenilenler istatistiğinde birinci sıraya yükseldi. gayet memnun kaldı, eğlendi. kendisine geldiği için teşekkür ediyoruz.

ozee: gecenin ilerleyen saatlerinde aramıza katıldı. halı saha maçlarında gördüğümüz bu çaylak insan, bu zirvede de kız arkadaşıyla beraber teşrif etti. en kralından arabesk şarkılar söylendi, eğlenildi.

PhyXiuS: geceye suskun başlayan, sonradan uyum sağlayan beşiktaşlı yazar. zaten "alkol varsa bende varım asla kaçırmam" diyen biri. bu adamı sevmeyelim de taşa mı dönelim. *

rurouni kenshin: içmek istemese de sonunda dayanamayıp bir bira da kendisi içti. bir ara rakı şişesini eline aldı. sandık ki çılgınlık yapacak, rakı-balık olayına girecek. neyse ki korkulan olmadı ve rakı şişesini yanındakine verdi. bol bol fotoğraf çekti, kendisi herkese ulaştıracaktır.

sivrisinek: gecenin en başından sonuna kadar bizlerleydi. hamamda da bizimle eğlenmeye devam etti. bu adamın hakkını ödeyemeyiz, olaylara büyük katkı sağlayanlardan. kendisi halktan biridir, bir gaffur'dur adeta.

yawuz: işte zirvenin diğer organizatörü, nam-ı diğer kankam. sağolsun herşeyde bana çok yardımcı oldu. zaten o yardımcı olmayacakta kim olacak. montaj'a göre sözlük benim, devedikeni'nin, karpuzkabugu'nun, yawuz'un.. ama sonrasında bana göre %51'i yawuz'un. hatta çapari'nin de yüzde 51'i yawuz'un, terminal'de ki çay ocağınında.. herşeyin %51 hissesine sahip, öyle zengin bir insan. ama belli etmez o ayrı, mütevazi işte ne yapsın. *

zall: aramıza gecenin ilerleyen saatlerinde teşrif edip, gecenin sonuna kadar kalmıştır. sadece kola içmesine rağmen çıkışta çizdiği zikzaklarla, rakının kokusundan etkilendiği gözlerden kaçmamıştır.

işte böyle bir etkinlik daha geçmiştir. içimden tuttuğum doğum günü dileğinin gerçekleşmesi dileğiyle..

(bkz: en kötü günümüz böyle olsun)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar