bugün
- laik teyzelerin fenotipi34
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- inci sözlük is dead3
- kendi aralarında anket yapıp iktidar olma heyecanı3
- beton kemalist olmak5
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- ilk tek tanrılı kutsal kitap4
- bir insanı hayatının merkezine koymak5
- mansur yavaş9
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
- yeni parti8
- gurbetçi yazarlar2
- nuh ve tufan hikayesinin tora daki kıssası6
- iyi parti zafer partisi ittifakı6
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- sarapci koala8
- sevmeden okunan kitaplar2
- nervio varıdı nerede o13
- aklınıza gelen şarkı sözü2
- windows 84
- kadın poposunun müthiş hipnoz etkisi2
- ak partililerin apo sevdası6
- ellerim bos gonlum hos12
- gömlek değiştirir gibi ideoloji değiştiren tip5
- ibrahim peygamberin tora daki kıssası4
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- zengin bir erkekle evlenmek isteyen kadınlar4
- mister bomba bomba erecto2
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- geekyapar3
- evler neden 200 bin tl den 6 milyona çıktı2
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise5
- islam barış dinidir11
- yazarların favori oyun karakteri15
- radikalkemalist3
- duş almak3
- 1948 arap israil savaşı12
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- giriş yapınca sözlüğün kalitesini yükselten yuzır2
- gürcistan5
- defne isimli kadınlar2
- vaat edilen topraklar2
- osuruktan şiirler89
- tavuk şiş4
- mason greenwood5
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- kadınların şiirden anlamaması5
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı19
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi5
dün gece medya kralında sergiledikleri performans ile kimilerince yerilen kimilerince övülen, hali hazırda Taksim Bekar sokaktaki k6 rock bar da her cumartesi sahne alan heavy metal gruptur murder king. önceleri dorock bar da sahne aldıklarında izlemişliğim olmuştu kendilerini bir kaç sefer .. takipçisi değilim, kendilerinin tanımam etmem, metal müzik de hastası oldugum bir müzik tarzı değil. tesadüfi olarak orada * bulunmalar neticesinde seyreylediğim kadarı ile kıyaslama yapmam gerekirse eğer; dün gece bana göre stüdyonun ses sistemindeki aksaklıklardan ayrıca adamların televizyon kaşarı olmadıklarından ve bu yüzden heyecanlanıp ellerinin ayaklarının birbirine dolaşmasının çok normal olmasından ötürü, ufak tefek hatalar oluşmuş olması çok da garipsenmemeli diye düşünüyorum . brutal vokal nasıl olmalıdır? nedir? ne değildir? anlamam etmem.. böğürtüden ibarettir bana sorsan.. ama iyisi ve kötüsü arasındaki farkı az çok müzik kulağı olan biri olarak ayırt edebildiğimi düşünerek söylüyorum ki, bir noktada sezarın hakkı da sezara verilmelidir be arkadaş ; özgür özkan gerçekten bu işi iyi yapan bir müzisyen ; kendisini canlı olarak sahnede dinleyen herkes bunu böyle söyler eminim. adam heyecanlanmıştır kolay mı televizyonda performans sergilemek .. o heyecan öyle bi meret ki sesi kısabiliyor bile yani; oturup ahkam kesmek; hemen kalemi kırmak bu kadar kolay olmasın lütfen. sonuç olarak olaya şu açıdan bakılması lazım diye düşünmekteyim .. Türk televizyonlarında prime time sayılabilecek bir saatte ve ratingleri her daim yüksek olan bir programda yarım saate yakın bir süre boyunca yerli bir heavy metal band e yer verilmişse ve bunu yapan da Türk televizyonlarının kimilerince sevilen kimilerince nefret edilen ama genel olarak sözleri ve ideolojileri öyle ya da böyle en çok önemsenen; ilgi gören programcısi olan okan bayülgen ise,bir durup düşünmek lazım. bu adamlarda ışık görülmüş demek ki. öyle ya da böyle bir ilk gerçekleştirilmiştir kim ne derse desin . yiğidi öldürün ama hakkını da verin bir zahmet ... adamlar babamın oglu değiller ama emeğe saygı da erdemdir bir yerde. yolları açık olsun, başarıları devamlı olsun demektir bizlere düşen diye düşünüyorum ve son olarak şunu söylemek istiyorum ; olur da bu yazıyı okuyacak olursanız rica edicem şu nacizane eleştirilerimi de dikkate alınız siz murder king ler.şahsi kanaatimce, ciddi manada kilo vermeniz, ciddi manada kamuflaj desenli şortlardan vazgeçmeniz ciddi manada yapılan her eleştiriye yergiye kulak asmamanız bu yüzden canınızı sıkmamanız işinize gücünüze bakmanız ve ciddi manada sakallarınızın yüzünüzde kapladığı alanı azaltmanız gerektiğini düşünmekteyim...neticede görsellik de önemli böylesi bir iş icra ediliyor ise değil mi ... öperim gözlerinizden ...!! *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar