bugün
- kadınların aklı yoktur hiçbir şeyden anlamazlar5
- yazarların sabahın 6 sında ayakta olma nedenleri6
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- yurtsuz john4
- tibet e gidip kendini budizm e vermek4
- elmas ispinozu2
- sütte leke var cemil tugay da yok3
- fake yazar anlama kılavuzu7
- berna laçin'in gözaltına alınması3
- dating uygulamasında eşleşme algoritması3
- hayat boş pompala coş'un ingilizcesi2
- özgün müzik seven yazarlar3
- 7 ekim 2026 izmirin fethi2
- ahmet hakan'ın fon krizi yazısı2
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler10
- rks skyjet2
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama3
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek6
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- bir bela geliyor9
- çok uykum var sözlük6
- sabahları sevilen şeyler11
- antalya da caretta yavrularının denizle buluşması2
- izmir'in mis gibi kokması10
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- mezut barzani nin yahudi olması18
- salat namaz değildir12
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- bir gün herkes ak partili olacak14
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur6
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- çocuğa israil diye isim koymak16
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- ucan tekme atan hipopotam28
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- iltica38
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- meksika açmazı macerası15
- anın görüntüsü31
- enayimiknatisi9
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
- bu durumda ne yapardınız9
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
dün gece medya kralında sergiledikleri performans ile kimilerince yerilen kimilerince övülen, hali hazırda Taksim Bekar sokaktaki k6 rock bar da her cumartesi sahne alan heavy metal gruptur murder king. önceleri dorock bar da sahne aldıklarında izlemişliğim olmuştu kendilerini bir kaç sefer .. takipçisi değilim, kendilerinin tanımam etmem, metal müzik de hastası oldugum bir müzik tarzı değil. tesadüfi olarak orada * bulunmalar neticesinde seyreylediğim kadarı ile kıyaslama yapmam gerekirse eğer; dün gece bana göre stüdyonun ses sistemindeki aksaklıklardan ayrıca adamların televizyon kaşarı olmadıklarından ve bu yüzden heyecanlanıp ellerinin ayaklarının birbirine dolaşmasının çok normal olmasından ötürü, ufak tefek hatalar oluşmuş olması çok da garipsenmemeli diye düşünüyorum . brutal vokal nasıl olmalıdır? nedir? ne değildir? anlamam etmem.. böğürtüden ibarettir bana sorsan.. ama iyisi ve kötüsü arasındaki farkı az çok müzik kulağı olan biri olarak ayırt edebildiğimi düşünerek söylüyorum ki, bir noktada sezarın hakkı da sezara verilmelidir be arkadaş ; özgür özkan gerçekten bu işi iyi yapan bir müzisyen ; kendisini canlı olarak sahnede dinleyen herkes bunu böyle söyler eminim. adam heyecanlanmıştır kolay mı televizyonda performans sergilemek .. o heyecan öyle bi meret ki sesi kısabiliyor bile yani; oturup ahkam kesmek; hemen kalemi kırmak bu kadar kolay olmasın lütfen. sonuç olarak olaya şu açıdan bakılması lazım diye düşünmekteyim .. Türk televizyonlarında prime time sayılabilecek bir saatte ve ratingleri her daim yüksek olan bir programda yarım saate yakın bir süre boyunca yerli bir heavy metal band e yer verilmişse ve bunu yapan da Türk televizyonlarının kimilerince sevilen kimilerince nefret edilen ama genel olarak sözleri ve ideolojileri öyle ya da böyle en çok önemsenen; ilgi gören programcısi olan okan bayülgen ise,bir durup düşünmek lazım. bu adamlarda ışık görülmüş demek ki. öyle ya da böyle bir ilk gerçekleştirilmiştir kim ne derse desin . yiğidi öldürün ama hakkını da verin bir zahmet ... adamlar babamın oglu değiller ama emeğe saygı da erdemdir bir yerde. yolları açık olsun, başarıları devamlı olsun demektir bizlere düşen diye düşünüyorum ve son olarak şunu söylemek istiyorum ; olur da bu yazıyı okuyacak olursanız rica edicem şu nacizane eleştirilerimi de dikkate alınız siz murder king ler.şahsi kanaatimce, ciddi manada kilo vermeniz, ciddi manada kamuflaj desenli şortlardan vazgeçmeniz ciddi manada yapılan her eleştiriye yergiye kulak asmamanız bu yüzden canınızı sıkmamanız işinize gücünüze bakmanız ve ciddi manada sakallarınızın yüzünüzde kapladığı alanı azaltmanız gerektiğini düşünmekteyim...neticede görsellik de önemli böylesi bir iş icra ediliyor ise değil mi ... öperim gözlerinizden ...!! *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar