bugün
- hiçbir hobisi olmayan düz insan6
- kankadan sevgili olur mu6
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı15
- g i l d e d l i l y19
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- penisi seks objesi olarak görmek8
- yaşamak istenilen şeyler10
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler12
- sözlükteki fenerbahçeliler7
- geceye bir şarkı bırak10
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- kadın olmanın avantajları16
- hayatın kuralları7
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- kürtsüz türkiye4
- nervio23
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- türkiye'ye geldim11
- aldığınız en büyük risk3
- eski sevgiliden kanka olur mu2
- istiklal marşını ezbere bilmeyen türk2
- gençlerbirliği4
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- özgürlük heykeli2
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- temkinli insan2
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- kurtar bizi müsavat16
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması2
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık2
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin4
- trans kadın çekiciliği5
- pkklı mezarları tahrip edildi diyen mv3
- ismail kartal3
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- uyanıp giyinip gece sokaklarda turlamak3
- kadıköy solcusu4
- nervio hamferdi6
- kadınları anlamak4
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- monica bellucci bakışı5
- alevi kızların alev alev yanması13
- tanrı vs şeytan4
- anın görüntüsü30
- la taverne des yeux4
akı da boku da gözler önüne seren takımdır fenerbahçe.
üstelik bu yetisi hem reel, hem de sanal alem için geçerlidir.
2000 sonrası peydahlanan yapay galatasaray taraftarlarını ifşa etmektedir her gün yeniden ve bir kez daha.
bir çeşit aynadır. ama unutulmaması gereken şey şudur. ayna bile zamana yenik düşer. size yansıttığı görüntü geçmişte kalmıştır.
biz bunu öğrendik çocuklar. hem de neler yaşayarak öğrendik bir bilseniz. ama görüyorum ki, birileri hala geçmişiyle yüzleşememiş, hala 2000 yılında yaşıyor.
fenerbahçe'yi, fenerbahçe yapan nedir biliyor musunuz? fenerbahçe kimseye boyun eğmemiştir şimdiye kadar. genlerinde vardır. denizli'de türlü sahtekarlıklarla kaybettiği şampiyonluğun ertesi yılında kazanılan şampiyonluk da bunun göstergesidir. 15 mayıs günü caddeye uzanan kombine kuyruğudur bizi biz yapan. yıkılmamışızdır ve kazanmışızdır.
ne cemaatlere, ne hükümetlere, ne mesutlara, ne ağarlara teslim etmemiştir kendini.
aksine, bunu yapmaya çalışanları koymuştur kapının önüne. üzgünüm isim veremiyorum çünkü gg.
kendini teslim ettiği, inandığı ve yolunda yürüdüğü tek şey vardır. onun adı da mustafa kemal atatürk.
onu tutuyordu, bunu tutuyordu tartışmalarının da bi önemi yoktur. önemli olan sahip çıkmaktır. ve bu ülkede her maçtan önce atam izindeyiz pankartını açan tek takımdır fenerbahçe. stadyumunda hali hazırda kocaman bir portresi de bulunmaktadır.
yani diyeceğim odur ki, sen ne yaparsan yap, çıkartamazsın. ne söylersen söyle vız gelir tırıs gider. bizler bilmiyor muyuz zannediyorsunuz çektiğiniz acıyı. bundan değil midir bu kadar yırtınmanız.
çok iyi biliyorsunuz ki, 10 sene üst üste şampiyon bile olsanız, bu ismin altında yine ezileceksiniz.
neden biliyor musun çocuğum?
çünkü sağına bakıyosun fenerbahçe, soluna bakıyorsun fenerbahçe. gazeteyi açıyorsun fenerbahçe, televizyonu açıyorsun fenerbahçe, film izliyorsun fenerbahçe, sokakta yürüyorsun fenerbahçe, rüya görüyorsun fenerbahçe, güneşe bakıyorsun sarı, denize bakıyorsun lacivert be çocuğum.
ama sen kendini yormaya devam et takımını destekleyeceğine. sidik yarıştırmayın bizimle. biz her zaman daha uzağa işeriz çocuğum.
ne oldu, dün sizin bi derbiniz vardı. bugün bakıyorum hala fenerbahçe, hala fenerbahçe.
lan bari kendinize saygınız olsun. bari şu gün kendinizi konuşun.
ama dedim ya, yapaysınız diye. işte o yüzden be çocuğum.
gerçek insanlara bakıp imrenmek, işte bu olsa gerek.
ne bizim kadar sevinebilir, ne de bizim kadar üzülebilirsiniz.
işte budur asıl derdiniz.
edit: bakın nedir biliyor musunuz, bu entryi ilk oylayan adam bile rakip taraftardır. daha ne diyim ben size. bakın da halinizden utanın. bu kadar mı yardı sizi fenerbahçe.
edity edit: evet yarmış.
büdüt: feci yarmış efenim.
üstelik bu yetisi hem reel, hem de sanal alem için geçerlidir.
2000 sonrası peydahlanan yapay galatasaray taraftarlarını ifşa etmektedir her gün yeniden ve bir kez daha.
bir çeşit aynadır. ama unutulmaması gereken şey şudur. ayna bile zamana yenik düşer. size yansıttığı görüntü geçmişte kalmıştır.
biz bunu öğrendik çocuklar. hem de neler yaşayarak öğrendik bir bilseniz. ama görüyorum ki, birileri hala geçmişiyle yüzleşememiş, hala 2000 yılında yaşıyor.
fenerbahçe'yi, fenerbahçe yapan nedir biliyor musunuz? fenerbahçe kimseye boyun eğmemiştir şimdiye kadar. genlerinde vardır. denizli'de türlü sahtekarlıklarla kaybettiği şampiyonluğun ertesi yılında kazanılan şampiyonluk da bunun göstergesidir. 15 mayıs günü caddeye uzanan kombine kuyruğudur bizi biz yapan. yıkılmamışızdır ve kazanmışızdır.
ne cemaatlere, ne hükümetlere, ne mesutlara, ne ağarlara teslim etmemiştir kendini.
aksine, bunu yapmaya çalışanları koymuştur kapının önüne. üzgünüm isim veremiyorum çünkü gg.
kendini teslim ettiği, inandığı ve yolunda yürüdüğü tek şey vardır. onun adı da mustafa kemal atatürk.
onu tutuyordu, bunu tutuyordu tartışmalarının da bi önemi yoktur. önemli olan sahip çıkmaktır. ve bu ülkede her maçtan önce atam izindeyiz pankartını açan tek takımdır fenerbahçe. stadyumunda hali hazırda kocaman bir portresi de bulunmaktadır.
yani diyeceğim odur ki, sen ne yaparsan yap, çıkartamazsın. ne söylersen söyle vız gelir tırıs gider. bizler bilmiyor muyuz zannediyorsunuz çektiğiniz acıyı. bundan değil midir bu kadar yırtınmanız.
çok iyi biliyorsunuz ki, 10 sene üst üste şampiyon bile olsanız, bu ismin altında yine ezileceksiniz.
neden biliyor musun çocuğum?
çünkü sağına bakıyosun fenerbahçe, soluna bakıyorsun fenerbahçe. gazeteyi açıyorsun fenerbahçe, televizyonu açıyorsun fenerbahçe, film izliyorsun fenerbahçe, sokakta yürüyorsun fenerbahçe, rüya görüyorsun fenerbahçe, güneşe bakıyorsun sarı, denize bakıyorsun lacivert be çocuğum.
ama sen kendini yormaya devam et takımını destekleyeceğine. sidik yarıştırmayın bizimle. biz her zaman daha uzağa işeriz çocuğum.
ne oldu, dün sizin bi derbiniz vardı. bugün bakıyorum hala fenerbahçe, hala fenerbahçe.
lan bari kendinize saygınız olsun. bari şu gün kendinizi konuşun.
ama dedim ya, yapaysınız diye. işte o yüzden be çocuğum.
gerçek insanlara bakıp imrenmek, işte bu olsa gerek.
ne bizim kadar sevinebilir, ne de bizim kadar üzülebilirsiniz.
işte budur asıl derdiniz.
edit: bakın nedir biliyor musunuz, bu entryi ilk oylayan adam bile rakip taraftardır. daha ne diyim ben size. bakın da halinizden utanın. bu kadar mı yardı sizi fenerbahçe.
edity edit: evet yarmış.
büdüt: feci yarmış efenim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar