bugün

ezel

son bölümüyle biraz hayal kırıklığına uğratan dizi. şöyleki; bölüm yine kendisini izlettirdi,ama dizinin geleceği açısından bu bölümde kritik bir aşağıya iniş sezmedim değil. bu diziye bağlanmamızın başlıca sebebi, bir çok konunun neticesini merak etmemiz, ve her bölümde yavaş yavaş bunları öğrenmemizdi.

--spoiler--
fakat dünkü bölüm bir anda ezel intikamını almaya devam etsin mi, yoksa ali ve cengizi hapse yollayıp eve mi dönsün sorusu üzerine yoğunlaştı kaldı. ramiz dayı kimdir, serdarla durumları ne, daha önceki bölümlerde gelen avukat kim.az da olsa insan bekliyor bu bölümde de bunlar hakkında biraz ipucuna götürecek sahneleri ama yok . bu işin konu yönü.

birde anlamsız bulduğum veya detaylandırılmadığını düşündüğüm sahnelere gelelim.

ortada güvenlik kamerası kaydı dolaşıyo, kim ne zaman aldı, kime verdi belli değil. bu kadar çabuk elden ele dolaşan bir kaset . hadi tamam diyelim; ama ya arkadaşım ali ve cengiz hiç mi kasetin nerelere gideceğini düşünmez, telaşlanmassınız. işin ucunda hapis var . kasetlerin hepsi eline geçmeden nasıl rahat rahat sohbet edebiliyorusunuz anlamıyorum.

diğer bir mesele de . bir önceki bölümde kesinlikle ezeli intikamından vazgeçirmek istemiyordu dayı. yani eve dönmesini istemiyordu. kasede bile fazla sevinmedi. bu bölümde baktık . hop dayı güzelce ezel in eve dönüş kararına ses çıkarmıyor.bi bölüm önceki ikna edici dayı gitmiş, ezele tek kelime söylemeyen dayı gelmiş.üstelik ezel de daha kararsızken. sonra vazgeçirmek için plan yapıyor. ordaki mantığı biri bana anlatsın. ne olduda birden eve dönüş kararı ve bir onaylama havası geldi. madem bu dayıya göre sakıncalı değildi.ki dayının mimiklerinden kızgın falan olmadığı da belliydi. o zaman koskoca bölümü bunun üzerine kurup neden aksi yönde planlarla seyirci ters köşeye yatırıldı.

bu sorduklarım dünkü bölümün ana temasını oluşturduğu için çok önemli. yoksa sahne bazında tek tek ele alırsak oldukça etkileyici sahneler vardı.o yönden ve oyunculuk açısından on numara dizi zaten.

--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar