bugün
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- türklere vize serbestisi4
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı3
- velvet25
- çay yapacak hatunun olmaması3
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- kendini değersizleştiren insan5
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun3
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek3
- mor semsiyeli yabanci8
- anın görüntüsü34
- jalapeno turşusu2
- golden rose velvet matte ruj 202
- yahudiler neden hindistan'ı seviyor2
- duygulandıran ingilizce şarkılar2
- evliliğin anlamı13
- ahmet baran yazgan12
- dünyanın en değerli şeyi5
- pancar küspesi2
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- sokakların mis gibi bok kokması2
- amedspor2
- kürtsüz türkiye11
- evde yoğurt yapmak5
- nude var mı3
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- bronzlaşma2
- yunus akgün3
- o kızdan uzak dur diyen erkek2
- sizi her yerden izleyebilen yapay zeka2
- bacak uzun gözüksün diye kiçi açıkta birakmak2
- halife olacağım7
- the crow2
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- golden rose pure matte powder ruj 1102
- ismet gürbüz8
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- fenerbahçe15
- her şeyden anlayan adam edası5
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- aslıhan moralı2
paranın şeyine koymuş ama abazalıktan kurtulamamış, adam olamamış insan.
bu da benim şahsına açık mektubum:
şu an kendisine hiçbir hitap sözcüğü kullanmak istemediğim mark,
lan oğlum mal mısın lan? deliler gibi para yaptın şu facebook zımbırtısından. insan azcık vicdan yapar da "lan o kadar ekmek yedik bu işten, iki kafa yoralım da insanları memnun edelim, huzurlarını sağlayalım" der. çok düşündün de yenilik olarak yapa yapa bu sikko ayarları mı yaptın? kimin eli kimin profilinde belli değil oğlum birkaç gündür. millet o eski sevgili senin, bu eski sevgili benim diye dolaşıyor fellik fellik profillerde. yarın bir gün kullansalar fotoğraflarımızı, sen mi hesap verecen lan göt oğlan? anca açık mektup yazıp "sorry dear users" demeyi bilirsin sen. paranın şeyine koydun tabii. iki kullanıcı kaybetmişsin, çok mu.
şahsen "ulan koskoca mark zuckerberg 'im, ama hala hoşlandığım kızın profiline giremiyorum oğlum ne iş?" diyerek böyle bi olaya giriştiğini düşünmüyor değilim. sarısın marısın ama şu an gözümde kıllı pis yurdum abazalarından farksızsın marko, bunu bil. ya adam gibi davranır, efendi efendi ayarlar yapıp özür dilersin; ya da beni kaybedersin. çok da skimdesin dediğini duyar gibiyim ama çok pis bedduam tutar, uyarayım. o mal mülk falan hepsi bir yangına bakar valla. yarın bi gün parasızlıktan flash tv 'nin sitesinin yöneticiliğini devralırsın, kariyerin biter oğlum. korktun dimi?
akşam akşam asap masap bırakmadın yeminle.
bu da benim şahsına açık mektubum:
şu an kendisine hiçbir hitap sözcüğü kullanmak istemediğim mark,
lan oğlum mal mısın lan? deliler gibi para yaptın şu facebook zımbırtısından. insan azcık vicdan yapar da "lan o kadar ekmek yedik bu işten, iki kafa yoralım da insanları memnun edelim, huzurlarını sağlayalım" der. çok düşündün de yenilik olarak yapa yapa bu sikko ayarları mı yaptın? kimin eli kimin profilinde belli değil oğlum birkaç gündür. millet o eski sevgili senin, bu eski sevgili benim diye dolaşıyor fellik fellik profillerde. yarın bir gün kullansalar fotoğraflarımızı, sen mi hesap verecen lan göt oğlan? anca açık mektup yazıp "sorry dear users" demeyi bilirsin sen. paranın şeyine koydun tabii. iki kullanıcı kaybetmişsin, çok mu.
şahsen "ulan koskoca mark zuckerberg 'im, ama hala hoşlandığım kızın profiline giremiyorum oğlum ne iş?" diyerek böyle bi olaya giriştiğini düşünmüyor değilim. sarısın marısın ama şu an gözümde kıllı pis yurdum abazalarından farksızsın marko, bunu bil. ya adam gibi davranır, efendi efendi ayarlar yapıp özür dilersin; ya da beni kaybedersin. çok da skimdesin dediğini duyar gibiyim ama çok pis bedduam tutar, uyarayım. o mal mülk falan hepsi bir yangına bakar valla. yarın bi gün parasızlıktan flash tv 'nin sitesinin yöneticiliğini devralırsın, kariyerin biter oğlum. korktun dimi?
akşam akşam asap masap bırakmadın yeminle.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar