bugün
- resmine 31 çektim de yattım3
- silver ile evlenecek erkek41
- rica etsem beni linçler misiniz14
- ellerim bos gonlum hos29
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- sürü zekası7
- ne mutlu türküm diyene3
- avukat sevgili8
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- sözlükte yapılacak en büyük hata4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın3
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- teomancalmasur5
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- sözlüğün toplam zekası6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- katatespizartmasi16
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- morkstar6
- can yok olmaz sadece biçim değiştirir2
- tarihin üç kırılma noktası2
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- tuzlu kahve dizisi7
- parayla saadet olması18
- ortama girince herkesin susması11
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- bilim ve din üzerine düşünceler3
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- üzdüğüm herkesten özür dilerim3
- technical debt3
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- motordan düşmek6
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- sarhoş olmak3
- sözlük yazarlarının bıyıkları3
- sarapci koala61
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- özel mesaj ifşası5
- amedspor19
Japon devlet televizyonu olan NHK'nin uluslararası yayın servisidir. 3 kısımdır. NHK World Radio Japan, NHK World TV ve NHK World Premium. NHK World TV, Turksat uydusunda * 11862 H (yatay) 27500 SR değerlerinden ingilizce yayın yapar. Bu kanal BBC gibi reklam almaz. Deutsche Welle gibi reklamsız yayın yapar. Bunun bedelini de Japon vergi mükelleflerinden birebir tahsilat ile karşılar.
Japonca öğrenmek isteyenler için Nihongo Quick Lessons adlı dersleri mevcuttur. internet sitelerinden podcast ve dersler takip edilebildiği gibi ingilizce olmasına rağmen kliplerle rahatça temel kelimeleri anlatan ve bunları Japonca'sının yanında Latin harfleri ile de yazan derslerdir. http://www.nhk.or.jp/nhkw...sh/tv/schedule/index.html adresine girin. time zone'dan London yazan yeri seçin. Çıkan zaman diliminde saat farkından ötürü 2 saat ekleyin. ilgili saatte ekranın karşısına geçin.
Bunun hemen ardından Sense of Japan adlı Amerikalı bir turistin Japonyaya gelmesi sonucu yaşadığı acayip olayları anlatan bir 10 dakikalık yayın var. Bir de sensey dediği habire danıştığı ferrarisini satan bilge kılıklı bir amerikalı var ki bu dallamanın danıştığı sorma gitsin. toplamda 20 dakikalık bu yayyın bile Japonca ve Japonya ile ilgili bilgiler içerir. Vaktiniz varsa izleyin. Yoksa podcast falan izlersiniz. Yok uydu antenim yok ben nasıl izleyeyim bu programı diyenler. Demokrasilerde çareler tükenmez. internet sitesine ~http://www.nhk.or.jp/nhkworld/~ girince televizyondan 1-2 saniye geriden gelen ve hızını ayarlayabildiğiniz bir dahili televizyon aparatı var. Onunla izleyebilirsiniz. Japon'da olsalar bazen sıradaki yayın dil dersi olduğu halde Asia Bizcast falan yazıyorlar. Aldanmayın. Yayın akışındaki bilgileri doğru hesaplayın yeter.
Japonca öğrenmek isteyenler için Nihongo Quick Lessons adlı dersleri mevcuttur. internet sitelerinden podcast ve dersler takip edilebildiği gibi ingilizce olmasına rağmen kliplerle rahatça temel kelimeleri anlatan ve bunları Japonca'sının yanında Latin harfleri ile de yazan derslerdir. http://www.nhk.or.jp/nhkw...sh/tv/schedule/index.html adresine girin. time zone'dan London yazan yeri seçin. Çıkan zaman diliminde saat farkından ötürü 2 saat ekleyin. ilgili saatte ekranın karşısına geçin.
Bunun hemen ardından Sense of Japan adlı Amerikalı bir turistin Japonyaya gelmesi sonucu yaşadığı acayip olayları anlatan bir 10 dakikalık yayın var. Bir de sensey dediği habire danıştığı ferrarisini satan bilge kılıklı bir amerikalı var ki bu dallamanın danıştığı sorma gitsin. toplamda 20 dakikalık bu yayyın bile Japonca ve Japonya ile ilgili bilgiler içerir. Vaktiniz varsa izleyin. Yoksa podcast falan izlersiniz. Yok uydu antenim yok ben nasıl izleyeyim bu programı diyenler. Demokrasilerde çareler tükenmez. internet sitesine ~http://www.nhk.or.jp/nhkworld/~ girince televizyondan 1-2 saniye geriden gelen ve hızını ayarlayabildiğiniz bir dahili televizyon aparatı var. Onunla izleyebilirsiniz. Japon'da olsalar bazen sıradaki yayın dil dersi olduğu halde Asia Bizcast falan yazıyorlar. Aldanmayın. Yayın akışındaki bilgileri doğru hesaplayın yeter.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar