bugün

recep tayyip erdoğan

kendisi ve ak partisi 2002'den bu yana ülkemizi 1 adım bile ileriye götürememiştir. avrupa birliği'nde aynı teraneler, imf'ye olan mahkumiyet.

ülke içinde 'benim halkım, benim milletim' deyip de bedavalarla milleti kandırmak, milletin en çok ihtiyacı olduğu temel ihtiyaçlara zam üstüne zam yapmak. kaç kişi huzurlu? kaç aile açlık sınırının altında yaşamaya çalışıyor? bu yoksul ülkenin sebebi kim? ben miyim? bizi yönetenler mi? ulusa sesleniş konuşması ile matematik dersi verip ülke huzuru sağlanmıyor ne yazık ki! vay be gsmh uçmuş..kaç bin dolar ortalama gelirimiz var? bu kişi zenginin giderek zenginleştiği, fakirin ise giderek fakirleştiği, mahkumlaştığı bir ülke yaratmıştır. türkiye'nin son yıllarda gördüğü en büyük lider recep tayyip erdoğan ise diyecek başka birşey yok.

geçenlerde bir nikaha katılmış ve dalga geçercesine 'en az 3 çocuk' demiş. diyelim ki 3 çocuklu bir aileyiz. 600 lira emekli maaşı ile nasıl geçineceğiz? hangi ülkede yaşıyorsunuz siz? başdüşmanlarımızı neredeyse davul-zurna ile ülkeye buyur ettiniz. adamlar 'etkin pişmanlık' diye birşeyi bile reddettikleri halde 34 kişiyi birden serbest bıraktınız? nu mu güçlü türkiye? yoksa bazılarına yaranmak mı bunun adı?

son yıllardaki en büyük liderimiz(!) ile türkiye kötü yerlere doğru sürükleniyor. biz de sadece izleyebiliyoruz. çünkü söz hakkımız yok, müdahale hakkımız yok, düşünce özgürlüğümüz yok. birşey söylemek istediğimizde tersleniyoruz! iktidara muhalefet ettiğimizde içeri alınıyoruz. 2 sene önceki bir olay için, tedbir(!) amaçlı göz altına alındığımız bile oldu hiçbirşey yapmamışken..

40 milyon domuz gribi aşısını da yan etkisi var mı yok mu bilmeden, bedava diye paşa paşa olacağız. geri kalan 35 milyon insan yaşlı,hasta kılıflarına sokulacak ve bertaraf edilecek. bu domuz gribi aşısı türk insanını aptal yerine koymaktan başka birşey değildir. türk insanı denek değildir. aman, boşverin ya.. inşallah, maşallah deyin düzelir. ağlamayın hamdolsun deyin. bak o zaman ülke nasıl kalkınıyor!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar