bugün

ne kadar mutlusun

görsel
Bu kadarcık. *
Şaka bir yana fotoyu uyumadan anneme göndermek icin cekmiştim aslında. Burada saat neredeyse sabahın beşi, tüm gün mideme dogru dürüst bisey girmedi. Akşam iki üç yer denedik ben aç kalktım. Deniz mahsulü bol olur diyordum ne de olsa bi yanı hint okyanusu diğer yanı büyük okyanus ama deniz o kadar sıcak ki balıklar soguk suyu sevdiğinden hem yok denecek kadar az hem de yağsız hiç bir seye benzemiyor. okyanus balıkları da kılcıklı olurmuş bilmiyordum. Onun dısında börtü böcekle arası iyi olan aç kalmaz. A tabi meyveler var bir de envai ceşit lezzetli meyveler. Şu parmağım kadar muz hayatımda yediğim en tatlı muzdu herhalde fjjg. Ben de taylandlılar filipinliler neden ufacık tefecik insanlar diye merak ediyordum bundanmış meğer sadece meyve yiyorlar, cogunun evde mutfak denilen bir odası yok. Evde yemek pişirmek ananeleri değilmiş, böylelikle de meyve sebze pazarları kurulmuyor ve kırmızı eti tavugu avustralya dan ithal ediyorlar. protein kaynakları ıstakoz ve yengeç diyebilirim en azından bizim yiyebildiklerimiz bu sekilde. Daha ilk günden aç uyumak asabımı bozdu ama diğer günler için umudum var illaki hosuma giden seyler bulurum diye düşünüyorum. iyi geceler ahali.
© copyright 2005 - 2026