bugün
- yasin kol'un gözaltına alınması4
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi8
- bugün doğum günü olan yazarlar3
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak12
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı8
- hürmüz boğazı nda petrol tankerine saldırı2
- 3 kere üst üste 31 çekmek11
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması9
- pick me girl6
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak3
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- uludede'nin cenaze eventi8
- öyle bir sevişmek ki alev çıkartıp yatağı yakmak4
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak3
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- yunan adalarına gitmek20
- uludede'yi karıya götürmek7
- dinci ahlaksızlığı19
- fatma betül sayan kaya64
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- göz kanlanması6
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- ekmeğe çikolata sürmek7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- recep tahrik erdoğan3
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- yunan aşığı tip15
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- ciğer yiyen midesizler10
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- eyeliner çekme yöntemleri7
- fiziği güzel sözlük kızları47
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- sürekli özür dileyen insan5
- ciğer vs kokoreç8
- kömbe6
- kahverengi göz kalemi6
- gunluklerim aylik olmus4
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak5
2023 seçimlerinde sandıktan yapılacak seçimdir. malesef ak parti hükümeti dış politika ve iç yiyiciler olarak ikiye ayrılıyor. evet ülkede yolsuzluk aldı başını gitti. evet ülkede çok büyük sorunlar var. evet ülkede her şey çalınıyor. evet mafya eskiden olduğu gibi sokaklarda kol geziyor. işte bu dayanılmaz. ülkeden gitme isteğini bile geliyor insana. ama diğer taraf. işte diğer tarafta çok daha acı bir şey var. daha dün 22.03.2023 tarihinde Ahmet Türk Sayın öcalan'ın özgürlüğe kavuşma dönemidir dedi. sonra aklıma sözde kürdistan haritasını getiriyorum.
ama önce bir konuyu hatırlatmak istiyorum.
geçtiğimiz dönem çok acıklıydı çünkü 6 şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketinde etkilenen illerimiz için hepimiz üzüldük değil mi ?
sırasıyla bu illeri sayıyorum.
Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kilis
peki tüm bu illerde ölen vatandaşlarımız için üzüldük değil mi ? evlerimizden eşyalarımızı azdan az çoktan çok paramızı zamanımızı bağış verdik. ve ekran başından izlerken de ağladık. elimizden geleni yaptık.
hükümete saydırdık. gitmedi dedik. bakmadı dedik. yapmadı dedik.
işte bu hükümetin gitmesi lazım diyoruz. evet gitsinler. asker sahaya inmedi.
bu hükümet gitsin gitsin ama bunların karşısındaki adamların istediklerini bakın.
Ahmet türk daha dün apo ya özgürlük diyor. seçilirlerse kürdistan da diyecekler. peki sözde kürdistan haritasında nereler var. soruyorum.
işte o ağladığımız o kızdığımız. o hükümeti eleştirdiğimiz depremden etkilenen illerin tamamı sözde kürdistan haritası içerisinde yer alıyor.
Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kilis ve daha bir çok il.
şimdi bu yöneticiler biz vatandaşları beceriksiz başarısız bir bir hükümetle ülkeyi bölmek isteyenler arasında bırakıyorlar.
muhalefetin deprem eleştirileri bana hiç samimi gelmiyor. hükümetin deprem çabaları da samimi gelmiyor.
bizi neyle sınıyorlar söyleyecek söz bulamıyorum.
alın bakın. işte resim burda.
o ağladığımız kardeşlerimiz dediğimiz yerlerdeki insanları depremde ölüme terkedenlerle elimizden kardeşlerimizi toprağımızı almak isteyenler arasındayız.
görsel
ama önce bir konuyu hatırlatmak istiyorum.
geçtiğimiz dönem çok acıklıydı çünkü 6 şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketinde etkilenen illerimiz için hepimiz üzüldük değil mi ?
sırasıyla bu illeri sayıyorum.
Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kilis
peki tüm bu illerde ölen vatandaşlarımız için üzüldük değil mi ? evlerimizden eşyalarımızı azdan az çoktan çok paramızı zamanımızı bağış verdik. ve ekran başından izlerken de ağladık. elimizden geleni yaptık.
hükümete saydırdık. gitmedi dedik. bakmadı dedik. yapmadı dedik.
işte bu hükümetin gitmesi lazım diyoruz. evet gitsinler. asker sahaya inmedi.
bu hükümet gitsin gitsin ama bunların karşısındaki adamların istediklerini bakın.
Ahmet türk daha dün apo ya özgürlük diyor. seçilirlerse kürdistan da diyecekler. peki sözde kürdistan haritasında nereler var. soruyorum.
işte o ağladığımız o kızdığımız. o hükümeti eleştirdiğimiz depremden etkilenen illerin tamamı sözde kürdistan haritası içerisinde yer alıyor.
Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kilis ve daha bir çok il.
şimdi bu yöneticiler biz vatandaşları beceriksiz başarısız bir bir hükümetle ülkeyi bölmek isteyenler arasında bırakıyorlar.
muhalefetin deprem eleştirileri bana hiç samimi gelmiyor. hükümetin deprem çabaları da samimi gelmiyor.
bizi neyle sınıyorlar söyleyecek söz bulamıyorum.
alın bakın. işte resim burda.
o ağladığımız kardeşlerimiz dediğimiz yerlerdeki insanları depremde ölüme terkedenlerle elimizden kardeşlerimizi toprağımızı almak isteyenler arasındayız.
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar