bugün

hunter x hunter 2011

3 günde 75. bölümüne geldiğim animedir.
baş karakterimiz olan gon, her shounen başrolünde olduğu gibi saftirik, hafif aptal, cesur, çok güçlü ve gururlu bu yüzden de düşmanları tarafından saygı duyulan bir karakter. şahsen ben sevmiyorum bu tipleri. kan var, dövüş var azıcık beynini kullan gerçek hayatta olsan götünü eline verirlerdi diyorum. kendisi aynı zamanda biraz bencil. bir plan yapıyorlar ama bizim bu arkadaşımız hemen öyle olmaz kusura bakmayın ben bildiğimi yaparım gururumdan diye riske atıyor her şeyi. ah işte gençlik ateşini öyle yansıtıyorlar.
benim favori karakterim killua. o da yine her shounen başrolünün en yakın arkadaşı ve yarıştığı kişi olan soğuk kanlı, zeki, geçmişinde karanlık bir tarafı olan, güçlü arkadaşımız. ama şahsen bu animede bu karakteri çok güzel işlemişler. buz gibi yapmak yerine eğlenceli ve çocuk ruhunu da yansıtmışlar.
kurapika benim prensim.

spoiler

örümceklerin 2 sinin eline verdi yiğidim. biri de zaten hisoka o yüzden geriye kaldı 10. kararlılığı ve kan kırmızısı gözleri ile süzülüyor ortalıkta. biraz dinlen şimdilik sıra diğer örümceklere gelecek.

spoiler

leorio üzümlü kekim… kendisi benim gibi tıp okuyor o yüzden bu beyin yanma anlarını çok iyi anlıyorum. kendisi olduğu yaştan büyük görünüyor bunun sebebi de yine tıp okumanın getirdiği yaşlılık bence. nen öğrenme bölümünde herkes nen öğrendi nen öğrendi diye sayarlarken e leorio? o tıp sınavlarına çalışıyor dediler orda koptum.
hisoka da yine her shounen de olan başka bir karakter. çok güçlü, çocuğumuzu gelecek düşmanı olarak gören, hafif sapık ama çok yakışıklı * bütün karakterler arasında gücünü en kullanışlı bulduğum karakter.
Ging e de ayrı uyuz oluyorum. Kendi oğlu dışında herkese sahip çıkmış şerefsiz.

anime bitsin tekrar edite geleceğim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar