bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- yorgun mermi26
- aşık olmak9
- gammazlama yapmamak13
- togg'a lpg taktırmak2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz7
- einstein'ın karısı2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- aziz yıldırım11
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- kızının düğününde oynayan baba5
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- ölüm4
- para amaç değil araçtır2
- kabalcı3
- haysenin1212
- satranç haram yasaklansın7
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- çağrı isimli yazar5
- canına okuyacağım2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- bu köyden olsam ne olacak8
- rte tanrı değildir2
- sözlükteki deliler2
- gina carano13
- hallelujah2
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sözlükteki vatan hainleri4
- yapay zeka moderatörü15
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- yaz geceleri4
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- beyazpenisliyabancı2
- en gey özelliğiniz15
- galatasaray sözlük2
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- aylık 336 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- katatespizartmasi15
- kemal kılıçdaroğlu ülkemizin sigortasıdır2
güzel bir Electronic Arts (EA) ve maxis oyunu.
yaratığınızın geçmesi gereken 5 seviyeden oluşur;
1) Cell Stage : hücre evresi
2) Creature stage : yaratık evresi
3) Tribal Stage : kabile evresi
4) Civilization stage : uygarlık evresi
5) Space stage : uzay evresi
bu evreler haricinde bir de yaratım/tasarım (creation) bölümü vardır ki oyuna lezzet katandır.
bu fasilite ile şunları tasarlayabilirsiniz;
* Hücre ve Yaratıklar, yaratıkların evrelere özgü kıyafetleri, hatta ve hatta o yaratık topluluğu için ulusal marş!
* Binalar (konut, eğlence yeri ve fabrikalar)
* kara, deniz, hava taşıtları ve uzay gemileri
oyunu ilk yüklediğinizde bahsedilen 5 evreden birini seçip oynayamazsınız. önce, ilk yaratığınız ile hücre evresinden başlayıp evrile evrile uzay evresine ulaşmanız gerekir. bundan sonra bu evrelerin hepsi oyuna açılır ve yeni oyunlara istediğiniz bir evreden başlayabilirsiniz. ancak böyle yaptığınız zaman, ırkınıza özgü olan ve size düşmanlarınıza karşı üstünlük veren bazı bonus hareketlerden yoksun kalırsınız.
hücre evresi ve yaratık evresi bence enteresan, ama kabile ve uygarlık evreleri biraz yavan geçiyor. en sondaki uzay evresi ise tam bana göre. sistem sistem gezip koloni kur, gezegenlerin atmosferine müdahale et, denizini, toprağını, göğünü boya, galaksinin diğer üyeleri olan yaratıklarla temas et, görevleri tamamla.
bi de en sevdiğim; 2001 a space odyssey tadındaki hareket. yani daha uzay seviyesine gelmemiş kabilelere monolit bırakıp belli bir süre sonra onları uzayda görmek.
insan duygulanıyo valla, ne diyim, snif, snif *
bu arada benim gibi görev kasmakla, para beklemekle uğraşamayacak sabırsızlar için bir kaç hile;
öncelikle Ctrl+Shift+C tuş kombinasyonu ile cheat konsolunu açın, sonra aşağıdakilerden birini yazıp enter'layın;
* addDNA : ilk 2 evre için; yaratıklarımıza yeni organ almak için 150 DNA puanı
* moremoney : uygarlık ve uzay evreleri için para! para! para! varlığı bir dert, yokluğu yara (1 milyon yeni spore lirası)
sonuç olarak, kolay kolay sıkılmayacağınız bir simulasyon.
yaratığınızın geçmesi gereken 5 seviyeden oluşur;
1) Cell Stage : hücre evresi
2) Creature stage : yaratık evresi
3) Tribal Stage : kabile evresi
4) Civilization stage : uygarlık evresi
5) Space stage : uzay evresi
bu evreler haricinde bir de yaratım/tasarım (creation) bölümü vardır ki oyuna lezzet katandır.
bu fasilite ile şunları tasarlayabilirsiniz;
* Hücre ve Yaratıklar, yaratıkların evrelere özgü kıyafetleri, hatta ve hatta o yaratık topluluğu için ulusal marş!
* Binalar (konut, eğlence yeri ve fabrikalar)
* kara, deniz, hava taşıtları ve uzay gemileri
oyunu ilk yüklediğinizde bahsedilen 5 evreden birini seçip oynayamazsınız. önce, ilk yaratığınız ile hücre evresinden başlayıp evrile evrile uzay evresine ulaşmanız gerekir. bundan sonra bu evrelerin hepsi oyuna açılır ve yeni oyunlara istediğiniz bir evreden başlayabilirsiniz. ancak böyle yaptığınız zaman, ırkınıza özgü olan ve size düşmanlarınıza karşı üstünlük veren bazı bonus hareketlerden yoksun kalırsınız.
hücre evresi ve yaratık evresi bence enteresan, ama kabile ve uygarlık evreleri biraz yavan geçiyor. en sondaki uzay evresi ise tam bana göre. sistem sistem gezip koloni kur, gezegenlerin atmosferine müdahale et, denizini, toprağını, göğünü boya, galaksinin diğer üyeleri olan yaratıklarla temas et, görevleri tamamla.
bi de en sevdiğim; 2001 a space odyssey tadındaki hareket. yani daha uzay seviyesine gelmemiş kabilelere monolit bırakıp belli bir süre sonra onları uzayda görmek.
insan duygulanıyo valla, ne diyim, snif, snif *
bu arada benim gibi görev kasmakla, para beklemekle uğraşamayacak sabırsızlar için bir kaç hile;
öncelikle Ctrl+Shift+C tuş kombinasyonu ile cheat konsolunu açın, sonra aşağıdakilerden birini yazıp enter'layın;
* addDNA : ilk 2 evre için; yaratıklarımıza yeni organ almak için 150 DNA puanı
* moremoney : uygarlık ve uzay evreleri için para! para! para! varlığı bir dert, yokluğu yara (1 milyon yeni spore lirası)
sonuç olarak, kolay kolay sıkılmayacağınız bir simulasyon.
güncel Önemli Başlıklar