bugün
- ortada bir yolsuzluk olmaması25
- sözlük yazarlarının kombinleri15
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır3
- kolesterol5
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- melih gökçek soruşturması ne oldu21
- netanyahu'ya vatana ihanet suçlaması3
- sevgiliden duyulan en acı cümle2
- bir şey söyle12
- toplum baskısı yüzünden entry girememek2
- meme yalarken düşünülen şeyler8
- yağmurdan nefret etmek9
- konya misafirperverliği2
- diyabet3
- hapiste kalanlardan kira bedeli alınması3
- yağmuru romantik bulan tip5
- sözlükçe aç kalsak birbirimizi yer miyiz3
- adam yine kazanacak5
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- romanya53
- fatma betülleri doyurmak5
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- istanbul şu an bulutlu 19 derece2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı5
- aliarnas2
- alfabede j harfi neden var4
- 28 eylül 2026 deniz göktaş'ın ilk duruşması5
- kemal kılıçdaroğlu3
- sözlüğün meme platformuna dönmesi8
- deniz göktaş2
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis9
- yağmurlu havalarda yapılabilecek en güzel şeyler3
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- patrona sigorta yap diye yalvarmak3
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi15
- heyt bey'nin fon olayından para kazanmış olması7
- albea var mı abi düşük kilometreli6
- sırbistan da vucic'in istifası3
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
- fatma betül sayan kaya39
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı8
- crp2
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti6
- dünya61
- almanya25
- türkiye24
- nihat genç5
- karton toplayan çocuk16
- golden axe2
- hemogram2
aylardır 2020'nin başımıza açtığı belalarla, 1 aydan fazla bir süredir de corona salgını ile meşgulüz, lakin bir gözümüz, kulağımız da libya'da...
şu pandemi döneminde özellikle güzel haberler geliyor trablusgarp cephesinden.
terörist hafter piçine her gün geri adım attırıyoruz.
öncelikle bugün yaşanan önemli bir gelişmeden bahsedeyim. ingiltere libya konusunda ulusal mutabakat hükümeti'nden yana olduğunu açıkladı...
ha, bir de başından beri tarafsız olmaya çabalayan tunus da umh'nın tarafında olduğunu ilan etti. (seve seve değil tabi)
ve bugün, umh güçleri (yani bizim taraf) hafter piçinin direnç noktalarından biri olan tarhuna'ya operasyon başlattı.
https://www.cnnturk.com/d...hunaya-operasyon-baslatti
hafter itinin destekçileri covid_19 tarafından esir alınmışken, türk silahlı kuvvetleri destekli umh güçleri libya'da işi bitiriyor.
görsel
esir alınan hafter itleri;
görsel
bu operasyonda esir edilenler arasında hafter itinin istihbarat şefi de var.
hafter'e bağlı teröristlerden ele geçirilen bazı mühimmatlar;
görsel
görsel
görsel
esir alınan teröristlere dair videolar;
https://streamable.com/bdu92n
https://streamable.com/923shx
şu tank da haftercilerden ele geçirilmiş.
https://streamable.com/n8twei
bu tank gibi tam 8 tank ele geçirildi son 2 gündür.
bunların tamamı amatör teröristler.
karşılarında türk silahlı kuvvetleri gibi dünya çapında operasyonel bir güç yokken, hava destekleri sayesinde libya'nın çoğunu kontrol altına aldılar.
ama tsk'nın libya'ya geri dönüşü ile birlikte önce hava harekatı kabiliyetlerini kaybettiler, şimdi de toplarını tüfeklerini bırakıp kaçıyorlar.
ha, bu arada deniz kuvvetlerimiz de girit'in güneyi ve libya arasındaki sularda (bkz: mavi vatan) gövde gösterisi yapıyor.
yunanistan'dan çıt yok, zira pandemi döneminde denize sürebilecekleri gemi mürettebatı bulamıyorlar. o çok böbürlenen her sikim hıyar diyene tuzla koşan fransa'nın sesi soluğu çıkmıyor. mısır ölü taklidi yapıyor...
hani içimizde hafter'i destekleyen itler vardı ya arkadaşlar.
onlar habire libya haritası koyuyorlardı. libya'Nın neredeyse tamamında hafter hakimdi bu haritalarda.
işte libya'daki son durum haritası şu;
görsel
ya da bu hafter'i destekleyen türk düşmanları gerizekalılar, yukarıdaki haritayı anlayamazlar belki, onların anlayacakları daha basit bir harita koyayım;
görsel
kırmızı yerler bizim çocuklar, yeşil olan yerler ise hafter. hafter piçinin olduğu yerin çöl olduğunu ilkokul 5'e giden bir öğrenci bile anlayabilir herhalde...
o harita koyan ve hafter'i destekleyen itleri bekliyorum, neredesiniz? yoksa siz de hafter'e destek olan türk düşmanı diğer ülkeler gibi sadece covid19 ile mi uğraşıyorsunuz?
iktidarı sevmiyorum, akp'li değilim, erdoğan'ı da sevmiyorum.
benim kıblem devlettir, türk devletidir...
ve güvendiğim türk silahlı kuvvetleridir. her ne kadar akp tarafından iç dinamikleri ve yapısı bozulsa da, şu pandemi döneminde böyle operasyonlar yapacak, askeri harekat icra edecek dünyada türk ordusundan başka bir ordu yoktur...
hani nerede rus paralı askerleriniz, hani nerede mısır ordunuz, hani nerede suudi arabistan ve bae hava kuvvetleriniz?
nerede fransanız???
neyse...
başından beri ne diyorduk?
"libya mustafa kemal'in sol gözüdür" diyorduk.
mustafa kemal'in sol gözünü kaderine terk etmedik, etmeyeceğiz.
görsel
ister salgın olsun, ister deprem, ister sel...
ne gazeteci şerif bey'in ne de kuyumcu hamdi'nin emanetine halel gelmeyecek...
şu pandemi döneminde özellikle güzel haberler geliyor trablusgarp cephesinden.
terörist hafter piçine her gün geri adım attırıyoruz.
öncelikle bugün yaşanan önemli bir gelişmeden bahsedeyim. ingiltere libya konusunda ulusal mutabakat hükümeti'nden yana olduğunu açıkladı...
ha, bir de başından beri tarafsız olmaya çabalayan tunus da umh'nın tarafında olduğunu ilan etti. (seve seve değil tabi)
ve bugün, umh güçleri (yani bizim taraf) hafter piçinin direnç noktalarından biri olan tarhuna'ya operasyon başlattı.
https://www.cnnturk.com/d...hunaya-operasyon-baslatti
hafter itinin destekçileri covid_19 tarafından esir alınmışken, türk silahlı kuvvetleri destekli umh güçleri libya'da işi bitiriyor.
görsel
esir alınan hafter itleri;
görsel
bu operasyonda esir edilenler arasında hafter itinin istihbarat şefi de var.
hafter'e bağlı teröristlerden ele geçirilen bazı mühimmatlar;
görsel
görsel
görsel
esir alınan teröristlere dair videolar;
https://streamable.com/bdu92n
https://streamable.com/923shx
şu tank da haftercilerden ele geçirilmiş.
https://streamable.com/n8twei
bu tank gibi tam 8 tank ele geçirildi son 2 gündür.
bunların tamamı amatör teröristler.
karşılarında türk silahlı kuvvetleri gibi dünya çapında operasyonel bir güç yokken, hava destekleri sayesinde libya'nın çoğunu kontrol altına aldılar.
ama tsk'nın libya'ya geri dönüşü ile birlikte önce hava harekatı kabiliyetlerini kaybettiler, şimdi de toplarını tüfeklerini bırakıp kaçıyorlar.
ha, bu arada deniz kuvvetlerimiz de girit'in güneyi ve libya arasındaki sularda (bkz: mavi vatan) gövde gösterisi yapıyor.
yunanistan'dan çıt yok, zira pandemi döneminde denize sürebilecekleri gemi mürettebatı bulamıyorlar. o çok böbürlenen her sikim hıyar diyene tuzla koşan fransa'nın sesi soluğu çıkmıyor. mısır ölü taklidi yapıyor...
hani içimizde hafter'i destekleyen itler vardı ya arkadaşlar.
onlar habire libya haritası koyuyorlardı. libya'Nın neredeyse tamamında hafter hakimdi bu haritalarda.
işte libya'daki son durum haritası şu;
görsel
ya da bu hafter'i destekleyen türk düşmanları gerizekalılar, yukarıdaki haritayı anlayamazlar belki, onların anlayacakları daha basit bir harita koyayım;
görsel
kırmızı yerler bizim çocuklar, yeşil olan yerler ise hafter. hafter piçinin olduğu yerin çöl olduğunu ilkokul 5'e giden bir öğrenci bile anlayabilir herhalde...
o harita koyan ve hafter'i destekleyen itleri bekliyorum, neredesiniz? yoksa siz de hafter'e destek olan türk düşmanı diğer ülkeler gibi sadece covid19 ile mi uğraşıyorsunuz?
iktidarı sevmiyorum, akp'li değilim, erdoğan'ı da sevmiyorum.
benim kıblem devlettir, türk devletidir...
ve güvendiğim türk silahlı kuvvetleridir. her ne kadar akp tarafından iç dinamikleri ve yapısı bozulsa da, şu pandemi döneminde böyle operasyonlar yapacak, askeri harekat icra edecek dünyada türk ordusundan başka bir ordu yoktur...
hani nerede rus paralı askerleriniz, hani nerede mısır ordunuz, hani nerede suudi arabistan ve bae hava kuvvetleriniz?
nerede fransanız???
neyse...
başından beri ne diyorduk?
"libya mustafa kemal'in sol gözüdür" diyorduk.
mustafa kemal'in sol gözünü kaderine terk etmedik, etmeyeceğiz.
görsel
ister salgın olsun, ister deprem, ister sel...
ne gazeteci şerif bey'in ne de kuyumcu hamdi'nin emanetine halel gelmeyecek...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar