bugün
- habire1275
- timsah5
- aldığınız en ilginç iltifat3
- habire12 adamdır37
- zebra4
- izmirli kızların verici olması34
- kaplan7
- kartal6
- fil8
- sssilvermist22
- aslan8
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- ben geldim naneler13
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- zorunlu eğitim2
- anın görüntüsü18
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- insan kaynakları3
- deccal'in sozluge gelmesi10
- iş bulamamak3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- yazarların almak istediği hediyeler4
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- nickten isim tahmini yapmak25
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- ben senin yerinde olsam5
- spaghetto2
- otosan p1002
- sözlükteki kavganın amacı5
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- bir ay çaylak olmak4
- yorgun mermi13
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- arap gel oğlum5
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- yarası olan gocudur5
- küs insanları barıştırmak3
- japon denince akla gelenler2
- temmuz6
- suca suruklenen cocuk7
- burhaniye6
herkese denmemesi gereken kavram,Askersen vazifen başında ölüyorsan altıüstü Türk ordusunun bireyi olarak ölürsün islam ordusu mu lan bu!
Diye yobazlarca saptırılan kavramdır.
O zaman sorarım size Türk ordusu,Türk Milletini ve onun değerlerini korumuyorsa yani Tanrı'ya ait en önemli değerleri korumuyorsa Hangi Milletin ordusu bunu yapıyor?
Bu devirde islam ordusu kurulup cihata mı gidileceğini zannedersiniz beğler.
Türk toplumunu korumak adına vazifesi başında ölmüş her türlü kişiye şehit denir,Şehittirler de.
Türk Milletini düşündükleri için katledilen aydınlarımız da şehittir ki buna en büyük örnek (bkz: necip hablemitoğlu)
Kaldı ki yavuz Sultan selim hanımızın ordusunda çarpışan bir yiğit Türk askeriyle,Attilanın ordusunda çarpışan bir başka yiğit Hun askerinin de hiçbir farkı yoktur,Ölümleri uçmakta sonlanır.
Ay yıldızın Kurt başlı Gök sancağın,Tuğrul desenli Hun Sancağının varlığı için çarpışan ölenlere şehit derler,
Din adına savaşıyorum diyen arabın farsın Allah adına savaştığından kuşku duymalısınız Ama Türk ordusunun binlerce yıllık savaş tarihinde attığı her ok,Namlusundan çıkan her mermi Türklüğü ve Ona Kut vermiş tanrısı adınadır!
Tarihten Türk ü çıkartın iSlamın isini,Tarihten islam öncesinde Türk ü çıkartın ahlakın Asının kalmayacağını beyinlerinize kazıyın!
Diye yobazlarca saptırılan kavramdır.
O zaman sorarım size Türk ordusu,Türk Milletini ve onun değerlerini korumuyorsa yani Tanrı'ya ait en önemli değerleri korumuyorsa Hangi Milletin ordusu bunu yapıyor?
Bu devirde islam ordusu kurulup cihata mı gidileceğini zannedersiniz beğler.
Türk toplumunu korumak adına vazifesi başında ölmüş her türlü kişiye şehit denir,Şehittirler de.
Türk Milletini düşündükleri için katledilen aydınlarımız da şehittir ki buna en büyük örnek (bkz: necip hablemitoğlu)
Kaldı ki yavuz Sultan selim hanımızın ordusunda çarpışan bir yiğit Türk askeriyle,Attilanın ordusunda çarpışan bir başka yiğit Hun askerinin de hiçbir farkı yoktur,Ölümleri uçmakta sonlanır.
Ay yıldızın Kurt başlı Gök sancağın,Tuğrul desenli Hun Sancağının varlığı için çarpışan ölenlere şehit derler,
Din adına savaşıyorum diyen arabın farsın Allah adına savaştığından kuşku duymalısınız Ama Türk ordusunun binlerce yıllık savaş tarihinde attığı her ok,Namlusundan çıkan her mermi Türklüğü ve Ona Kut vermiş tanrısı adınadır!
Tarihten Türk ü çıkartın iSlamın isini,Tarihten islam öncesinde Türk ü çıkartın ahlakın Asının kalmayacağını beyinlerinize kazıyın!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar