bugün

orospu dini

cehapeye hakaret eden maymunmuş, öyle diyor şahıs.
fetöden kimin doğduğu, alman ajanlarıyla israilli kırması sokak itinin kim olduğu belli.
a.q. deyyusları memleket için her iyiliğe karşı çıkarlar bir de utanmadan vatan millet deyip millete hakaret ederler.
atasını şempanze siktiğini iddia eden darvinci şerefsiz oğlu şerefsizler bu vatanı müslümanların aldığını, imar ettiğini, 1000 yıl boyunca koruduğunu ve her işgalden bu vatanı allah allah diyenlerin kurtardığını bildikleri halde kübaya venezuelaya siktirolup gitmek yerine burada müslümanlara hakaret ederler.
o hakaret ve küfürler size bu özgürlüğü verene girsin. girsin ki artık bu memlekette her düşmana karşı kanını canını verenler hep inanan kesimken, oturduğu yerden zırlayıp çıplak pembe götünü tehlike geçince ortaya çıkaran zübük soyları rezilce müslümanlara hakaret edemesin.
hem müslümanım elhamdülillah hem de islamcıyım.
bu vatanı benim gibiler kurdu, kolladı, kurtardı. çanakkale'de saf saf namaza durup düşmana saldıran asker de benim gibiydi, kurtuluş savaşındaki sütçü imam da, nene hatun da benim durduğum taraftaydı. Kazım karabekirler, hüseyin avni ulaşlar, ali şükrüler ve daha niceleri bu vatan toprağını canları pahasına kurtaran mücadeleyi örgütleyen isimlerdir. ne tarih bilirsiniz, ne akıl mantıkla ilginiz var. ezbere sokak köpekleri gibi ürüyüp durmaktan başka işiniz yok a.q. cahil sürüsü. 15 temmuz'da da hakaret ettiğiniz bu millet, inançlı millet kurtardı yine götünüzü it oğlu itler. yunan tohumları.
bu millete de bu milletin dinine de hakaret edemezsiniz. ters çevirip bi yerinize sokarlar.
© copyright 2005 - 2026