bugün
- kıvırcık saç7
- bir bela geliyor11
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi3
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci18
- serhat kılıç19
- rennie4
- sağlıklı beslenmek2
- filenin sultanları7
- tung tung tung sahur2
- deccal internetten çıkacak10
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- italyan mutfağı2
- en sevmediğin insan tipleri9
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- ikinci defa askere gitmek8
- ahmet hakan'ın kalkan topuk analizi2
- dur bakalım kimin elinde kalacak2
- tai lung42
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- namaz kıl rahatla yoga yap rahat batsın2
- ey insan4
- kurusıkı3
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- özbek kadınlar14
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- claudian clouds22
- cop316
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- bir kızla dalga geçmek6
- sözlük whatsapp grupları13
- mavi göz7
- sarapci koala45
- gizli hesap6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- friedrich hegel la bi cay icek12
- uludağ itiraf10
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- enayimiknatisii32
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- melissa vargas7
kabus... ama gerçek olacakmış gibi bir his var içimde. tam bir haftadır aynı amansız senaryo peşimi bırakmıyor bir türlü, görüyorum... ansızın yataktan fırlıyorum. sırtımdan soğuk ter damlaları baksırıma çağlayan olup akıyor. baksırın arka kısmı ıslak ıslak...
aslında türk takımı maça iyi başlıyor. sağlı sollu ataklarla oyunu forse ediyor ilk onbeş dakikalık bölümde. sonra servet gereksiz bir faul yüzünden sarı kart görüyor. takımımız baskılı oynamaya devam ederken bir kontra top... ve servet ikinci sarı kartı alıyor. türk milli takımı on kişi. dakika 29.
sonra parametreler tersine dönüyor. ermeni takımı kedinin fareyle oynadığı gibi oynamaya başlıyor türk takımıyla. ardı ardına iki gol görüyor volkan kalesinde. herkes birbirine kızıyor, volkan sinirli, hatlar arasında kopukluklar moralman çöküntü, ermeni taraftarlar çıldırmış... ambiyansı anlatabilecek kelimeler türkçe'de mevut değil. ilk yarı bu skorla sona eriyor.
ikinci yarıda oyuna oyuncu değişiklikleri ile başlıyoruz. kan değişikliği de yaramıyor, aşı tutmuyor. servet'in hatasının faturası ağır oluyor. ortaya konulan futbol vasatın üzerine çıkamıyor. ermeni orta sahası, oyuncularımızı kısa paslarla ayağa oynayarak yoruyor. resmen harakiri yapıyor bizim çocuklar. ermeniler amiyane tabirle veriyorlar ayarı, veriyorlar küsküğü, kütürdetiyorlar kaseyi, salıyorlar kobrayı, parçalıyorlar cıvırı, koyuyorlar çocuğu. kontraktan bir gol daha buluyorlar...
derken ben sıçrayarak uyanıyorum. şakaklarımdaki, alnımdaki damarlar kocaman olmuş, yırtılacak gibi zonkluyor. bu kabus beş gün boyunca her gece beni yokluyor. eğer bu bir tesadüf değilse ki olamaz a milli futbol takımımız ermenistan takımı karşısında hezimete uğrayacak gibi duruyor.
aslında türk takımı maça iyi başlıyor. sağlı sollu ataklarla oyunu forse ediyor ilk onbeş dakikalık bölümde. sonra servet gereksiz bir faul yüzünden sarı kart görüyor. takımımız baskılı oynamaya devam ederken bir kontra top... ve servet ikinci sarı kartı alıyor. türk milli takımı on kişi. dakika 29.
sonra parametreler tersine dönüyor. ermeni takımı kedinin fareyle oynadığı gibi oynamaya başlıyor türk takımıyla. ardı ardına iki gol görüyor volkan kalesinde. herkes birbirine kızıyor, volkan sinirli, hatlar arasında kopukluklar moralman çöküntü, ermeni taraftarlar çıldırmış... ambiyansı anlatabilecek kelimeler türkçe'de mevut değil. ilk yarı bu skorla sona eriyor.
ikinci yarıda oyuna oyuncu değişiklikleri ile başlıyoruz. kan değişikliği de yaramıyor, aşı tutmuyor. servet'in hatasının faturası ağır oluyor. ortaya konulan futbol vasatın üzerine çıkamıyor. ermeni orta sahası, oyuncularımızı kısa paslarla ayağa oynayarak yoruyor. resmen harakiri yapıyor bizim çocuklar. ermeniler amiyane tabirle veriyorlar ayarı, veriyorlar küsküğü, kütürdetiyorlar kaseyi, salıyorlar kobrayı, parçalıyorlar cıvırı, koyuyorlar çocuğu. kontraktan bir gol daha buluyorlar...
derken ben sıçrayarak uyanıyorum. şakaklarımdaki, alnımdaki damarlar kocaman olmuş, yırtılacak gibi zonkluyor. bu kabus beş gün boyunca her gece beni yokluyor. eğer bu bir tesadüf değilse ki olamaz a milli futbol takımımız ermenistan takımı karşısında hezimete uğrayacak gibi duruyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar