mng kargo

Evet malesef sizin gibilere işim düştü. Şimdi önce güzel bir ısınalım.

*Boynunu kütletir*
*Açma gerdirme yapar*

Şimdi beni dinleyin sizi sırtlan suratlı or*spu çocukları.
Sipariş verdiğim ürünün kargo teslimatında isminizi gördügümden beri maddi manevi tüm değerlerinizi bir s*kiş fırtınasında sağa sola savurmayı hayal etmediğim bir dakika geçmedi. Niye? Ben sizin şerefsizlik seviyenizin ne aşamada olduğunu, bir kargoyu teslim etmemek için ne adilikler yapabileceğinizin bilincindeyim. internetten alışveriş yapan herkes bilincinde.

Daha ısınıyoruz.

Kargomun elime geçmesi 1 yıl bile sürse kerhaneden dönme o or*spu yuvası şubenize gidip teslim almayacağım.
Annenizin yavşak doğurmaktan gevşemiş o a* denen kuyusundan kova kova kan çekmem gerekse de şubenize gelmeyeceğim.
1kg altı şeyleri getirmemekle gurur yapıyorsunuz. O s*kik "gururunuzun" farkındayız. Alttan alttan "kargonuz teslim edilemedi" diyerek bizleri şubenizden teslim almaya teşvik ettiğinizi biliyoruz.

Yaptığınız ileri derecede or*spu çocukluğunun haddi hesabı bulunmamakta. Her seferinde aynı 2 numara.

1) Oooops araya haftasonu girdi ve kargonuz bir karışıklık sebebiyle bizde kaldı. Oof sad face :(

2)Oooops eve geldik ve yoktunuz. işte eve geldiğimizi iddia ettiğimiz ve o sırada annemizin vücudunu pazarladığımız saat. (öğleden sonra s*ki bok geçe, elbette evde olduğunuz bir saat.)

Bir aras kargo olmanızı beklemiyorum asla da olamazsınız ancak or*spu çocukluğu yarışında yurtiçi kargo ile olan bu kıran kırana mücadelenizi anlamadım.
Yürüdüğünüz yolu, sizleri siz yapan bugüne kadar yapmış olduğunuz tüm seçimleri s*keyim. Aşşşağılık yaşam formu orh*spu çocuğu "kargo" şirketinizin, çalışanlarınızın ağızlarının yaylarının bir fahişenin a*ından gevşek olmasına imkan veren yavşak oğlu yavşak yönetimin* ve ortalıkta "ay hemen geldi halbuki ne de iyi bir şirketmiş" diye ponyville de gökkuşağı s*çarak yaşayan sizi savunan kim varsa en içten dileklerimle anasıni s*keyim.

* (kimse kusura bakmasın ama müşteri hizmetlerini aradığımda yavşak gevşek konuşan "kargo gelirse gelir" diyen kaltak merve hanımlardan artık bıktım.)