bugün

bjk adini fb ve gs ile birlikte anmak

beşiktaş jimnastik kulübü'nü, türkiye'nin spor alanında marka olan iki büyük kulübü olan fenerbahçe ve galatasaray ile eş değer gösterme çabalarının bir parçasıdır.

aslında küçük bir azınlığa tekabül eden beşiktaş taraftarının ruhunu okşamak, hoş tutmak isteyen kesimler tarafından başvurulan bir yöntem olmasına karşın, ne yazık ki haddini bilemeyen beşiktaş taraftarı tarafından da benimsenmiştir. televizyonlardaki spor programlarında, şurada burada bu üç kulübün adı yan yana anılınca spor kamuoyunda bu üç kulübün aynı düzeyde bulunduğu gibi bir yanılsama yaşanmaktadır.

trabzonspor'u da dahil ederek pompalanmaya çalışılan dört büyükler geyiğinden vaz geçilmiş olması, büyüğün küçüğün ayrılması adına atılmış olumlu bir adımdır, ancak yeterli değildir.

geçmişlerindeki sayısız başarılarla, milyonlarla ifade edilen taraftar kitleleriyle, dikkate değer bütçe imkanlarıyla müstesna bir yere sahip fenerbahçe ve galatasaray, gerçekte türkiye'nin iki büyüğüdür. diğer küçük ve orta boy kulüplerden ayrı tutulmalı, isimleri asla diğerleriyle birlikte anılmamalıdır.
güncel Önemli Başlıklar