bugün
- ne kadar yaşlısın16
- kendisiyle övünen insanlar11
- queen ravenna adlı yazar5
- trt tarafsız olmalı13
- nokia 3310 denince akla gelenler11
- muhallebici açıyoruz isim önerileri4
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece4
- fatma betül sayan kaya50
- rastgele yazarlara mesaj atıp küfretmek4
- sonbahardaki yaprak dökülmesi3
- 0 0 7 bey birader3
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- asrın soygunu21
- insanlardan tiksinmek3
- sen milyar sen milyon3
- nokia 6600 denince akla gelenler5
- sevgili6
- frankyfourfingers4
- vergi vermenin ahlaki tartışması3
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- teoman çamaşır4
- bu nasıl hava lan7
- malum kesimin her şeyi yemesi4
- kavga havasında olmak4
- eti üç harfli portakal jöleli bisküvi3
- from gold from dust6
- sigara böreği5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- koyu saç açık ten4
- fetöcüler bir konuda haklılardı2
- sürekli mağdur edebiyatı yapan insanlar2
- herkesle arası iyi olan tip2
- morkstar7
- asuman krause3
- yağmurlu gece7
- zulzula cin kabilesi5
- istanbul un havasının deli bir kadın gibi olması4
- placebo3
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- paranın devrinin bitmesi10
- barış alper yılmaz8
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- motorola razr v32
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- yasak cinsel ilişkiler15
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- romanya53
- patates kızartmak4
- türkiye28
sözlükte olması için çok çaba sarf edilen lakin hiç kullanılmayan bir derecelendirme sistemidir. sevgili yönetici arkadaşlar bu sistemi etkin kullanımını yaygınlaştırıp şu her şeye rağmen yazdığımız sözlüğü azıcık da olsa kaliteli hale getirmenizi istesem çok şey mi istemiş olurum sizden?
yahu bazen sol frame\'e baktığımda utanıyorum yahu... evet ayıplamayın dostlar utanıyorum. nerede varoş bir konu var, nerede boktan siyaset var, nerede bir sokak ağzı nerede bir aşağılama var sol frame\'de yer alıyor. seviyesizlik aymazlık ahlaksızlık diz boyu.
dün 4. nesil bir yazar artık nasıl zıvanadan çıktıysa psikopata bağlamış böğürüyordu. o adam gibi nicesi bu sözlükten bu sebeplerden gitti. yahu gitmek isteyene kal denmez ama insanların gitmemesi için de azıcık çaba sarf edilir.
gelir kapısı olarak gördüğünüz, ticari işletme olarak çalıştırdığınız bu sayfanın yeni nesil yazarların çabaları ile ayakta kaldığını dün okudum. peki a dostlar o zaman biz ne halt etmeye buraya emek verdik? ekşinin ekşi olduğu dönemde burada ki dostlarımızın ısrarı ile buraya konuları girmemiz bizim iyi niyetimizin vefasızlık olarak geri dönmesinden başka bir şey değildir. yahu diğer sözlük çok iyi mi? ne bileyim umurumda da değil. ancak burası çok iyi olursa iyi iş yaptık der geçeriz.
nesilcilik felan yapmaya gerek yok. herkes kendi tercihi ile burada bir şeyler yazıyor. ve biliyorum gözden kaçandan çok göz yumulan şeyler var. işte sadece onları yapmazsanız bu sözlük daha iyi bir yer olur.
karma sistemini canlandırın. millet iyi bir şeyler yazdığında ödülünü ortama sıçtığında cezasını alsın. hatta mod\'ları karmadan seçin. gammazları karma ile değerlendirin. pozitif şeyler olması için az gayret sarfedin yahu..
yahu bazen sol frame\'e baktığımda utanıyorum yahu... evet ayıplamayın dostlar utanıyorum. nerede varoş bir konu var, nerede boktan siyaset var, nerede bir sokak ağzı nerede bir aşağılama var sol frame\'de yer alıyor. seviyesizlik aymazlık ahlaksızlık diz boyu.
dün 4. nesil bir yazar artık nasıl zıvanadan çıktıysa psikopata bağlamış böğürüyordu. o adam gibi nicesi bu sözlükten bu sebeplerden gitti. yahu gitmek isteyene kal denmez ama insanların gitmemesi için de azıcık çaba sarf edilir.
gelir kapısı olarak gördüğünüz, ticari işletme olarak çalıştırdığınız bu sayfanın yeni nesil yazarların çabaları ile ayakta kaldığını dün okudum. peki a dostlar o zaman biz ne halt etmeye buraya emek verdik? ekşinin ekşi olduğu dönemde burada ki dostlarımızın ısrarı ile buraya konuları girmemiz bizim iyi niyetimizin vefasızlık olarak geri dönmesinden başka bir şey değildir. yahu diğer sözlük çok iyi mi? ne bileyim umurumda da değil. ancak burası çok iyi olursa iyi iş yaptık der geçeriz.
nesilcilik felan yapmaya gerek yok. herkes kendi tercihi ile burada bir şeyler yazıyor. ve biliyorum gözden kaçandan çok göz yumulan şeyler var. işte sadece onları yapmazsanız bu sözlük daha iyi bir yer olur.
karma sistemini canlandırın. millet iyi bir şeyler yazdığında ödülünü ortama sıçtığında cezasını alsın. hatta mod\'ları karmadan seçin. gammazları karma ile değerlendirin. pozitif şeyler olması için az gayret sarfedin yahu..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar