bugün

samsung galaxy note 8

şu özellik için şu parayı vermem diyen arkadaşlara dert olmuş telefon. çizim yapmayacaksan ya da kalem deneyimi yaşamayı seven biri değilsen tabii ki kalem saçma ama insanımız şunu atlıyor;

flagship yani amiral gemi olarak anılan telefonlar firmanın en gelişmiş özelliklerini taşırlar. yani firmanın geldiği son nokta o telefondur. kardeşim biz bunu, bunu ve şunu geliştirdik deyip telefona koyarlar. yani amiral gemi telefon şov amacı taşır ve firmanın teknolojide geldiği son noktayı ücreti kabilinde kullanıcıya satar. o yüzden yok 6 gb ram fazla, yok kalem gereksiz demeyin. kaldı ki çektiği 4k videoyu kesip biçip renderleyebilmek için gerçekten güçlü bir ram ve işlemciye ihtiyaç vardır. yeak yeaaa 3 gb ram yeter diyen için zaten milyonlarca dolar harcanıp lansman yapılmayan sıradan telefonlar mevcut ve daha ucuza satılıyorken yeaa şu özellik fazla demenin bi manası yok.

fakat tekrar söylüyorum en büyük eleştiri sebebi bataryadır. sen koskoca samsung olarak 2017 yılının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde hala amiral gemi dediğin o eşşşşeekk kadar telefona 3300mah bataryayı koyup da insanları yanında şarj aleti taşımaya mecbur bırakman en büyük kepazeliktir.

bari telefonun yanında 2 tane şarj cihazı verin de biri evde diğeri işyerinde dursun.