bugün

galatasaray

bu sezonun sonucu ne olur bilmiyorum ama 6. olduktan sonra tarihin en sacma insaniyla (dursun ozbek ... amk...) turk futbol tarihinin en pahali ve gorece olarak en iyi kadrosunu kurmustur. ( bana gore 1999 kadrosu daha iyiydi ve eger bu rakamlar o doneme uyarlanirsa sanirim 250 milyon euro civarini yakalar o kadro) umitli miyim bu sezondan? hayir. fatih terim gelirse umitli olur muyum? sampiyonluk konusunda evet, gelecegimiz konusunda hayir. dursun sike sike gidecek kaldi bikac ayi ama o giderse de cok bisey degismeyecek. fatih terim gelirse de. sonucta galatasarayi sadece galatasaraylilar yenebilir. yine cikariz 4-5 sene domine ederiz araya bi iki avrupa zaferi, takim iyice fan toplamaya baslar dunya genelinde hooop sora sil bastan. neden? cunku goz onunde olursa, lisenin ve tuzugun anlami kalmaz. cok orospu cocugu bi guruh var iceride asla temizlenemeyecek. o sebepledir ki, asla hedefimiz olan elit seviyeye cikamayacagiz (bayern, real, manchester seviyesinden bahsediyorum) olup olacagimiz hep ilk 20. turkiye icin basari mi? kesinlikle. turkiye referans mi? kesinlikle hayir. zaten lokomotif biziz, biz nereye cekersek limiti, orada kaliyo. neyse ya, insallah sakatlik olmadan guzel bi oyunla, tudorsuz sampiyon oluruz.
© copyright 2005 - 2026