bugün

türkiye de yıkılmaya başlayan cinsellik tabusu

türk kızlarının cinsellik konusunda bilinçlenmeye başlamasıyla alakalıdır. t.v'lerimizde böyle bir bilinçlendirme kampanyası görülmesede, internet denen buluş her derde deva olmakta. şöyle ki önceden kızlar cinsellik konusunda hiç bir bilgiye sahip değildi, ya ayıp diye yerine oturtuluyordu, ya 'türk adetleri diye yada islamiyet diye, kızlarımızda erkeklere bu konunun serbest bırakılmasına kendilerine yasak kılınmasına bir anlam veremeden yaşayıp gidiyorlardı. peki ne oldu? ;

1) öncelikle kızlar, dişiliklerini öğrenebildi, iki harf'e basarak, kızlık zarlarının isim anası olan yunan tanrıça'sı ''hymen''in mitolojik hikayeleri önlerine geldi.
2)türk adetlerinde kadınlara cinsel yasaklama diye birşey olmadığı öğrenildi, basit bir matematik hesabıyla, erkeklerinde bakir kalması gerektiğinin farkına varıldı.
3)Bekaret'in asıl kaynağı olan 'islamiyet' sonunda öğrenilebildi, nur suresi bulunduğunda ise, türk kızları için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

--önemli spoiler--
(bkz: #3621311)
--pek önemli spoiler--

(garantisi verilememekle birlikte)peki ne olabilir? ;

bundan 10 sene sonra kızlar erkeklerin karşısına çıkar ve şöyle der;

''Kardeşim, yıllarca ayıp dediniz, sizlere ayıp değil miydi? bir kısmınız türklük diyecek, türk örf ve adetlerine göre, eğer 'bekaret' denen birşey varsa, bunun önşartında erkeklerin bakir kalması gerekmez mi? 'islamiyet'e göre zaten kızlık zarı önemli değil, 'bekaret' kadın ve erkek için ayrılmamış, bilmiyorsan elmalı hamdi yazır diye islam dünyasının önde gelen bir tasvir ustası var onun çevirisiyle, nur suresi'ni okursun, hatta 5. suresini iyi oku ve kendine şunu sor; ''allah'ın affettiğini 'türklük'ün affetmesi gibi bir konu olabilir mi? türklük allahtan üstün müdür? anlamadım saflık temizlik mi? sen ne kadar safsın, bundan önce sen kaç kızla yattın, hangi sosyolojik dayanağa dayanarak benim temiz kalmam gerektiğini, senin içinse temizliğin önemli olmadığını söyleyebilirsin ki? hangi tezini bıraktım elinde söyle!! ataerkillik mi? doğa'da yaşamak için gerekenleri elde edebilen güçlüdür, geçmişte erkekler avlanabiliyordu, savaşa gidebiliyordu, evini koruyabiliyordu, bu yüzden ataerkildik, günümüzde ise 'av' para, kimde para varsa güçlü odur, yıl 2018 oldu, geçen yapılan bir araştırmaya göre, artık kadınlar ve erkekler'in iş hayatındaki oranı yarı yarıya..

he son birşey daha yar saçların lüle lüle haydi sana güle güle yavrusu''