bugün
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye22
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması36
- fiziği güzel sözlük kızları47
- ibne11
- arap aksanı7
- türkler balık hafızalıdır4
- günaydın aşk çiçeğim mesajı atmayan erkek6
- sözlüğün kızgınlık dönemine girmesi4
- sözlük erkeklerinin memeleri5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaklı olay6
- süresiz nafaka8
- yeni uyanmış kadın güzelliği11
- recep tayyip erdoğan19
- kadın ayağı vs memesi4
- nervio13
- kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması3
- seviştikten sonra teşekkür etmekk11
- 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı3
- memeye ilgi duyan kadın3
- baklavalık yufka ile börek yapmak2
- borsada yüzde 15 zararda olmak2
- ups boobs'un yeni nicki3
- ispanya da maricarmen isyanı4
- iş yerinde sinir krizi geçirmek3
- başkanlık sistemi4
- bilime göre türkçenin konuşulan en eski dil olması7
- ucuz et3
- sözlükteki belaruslu kızlar2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak13
- ilk adımı kadın atmalı2
- memeleri kafam kadar kız21
- 1 euro 55 68 tl2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- çanakkale savaşı5
- fatma betül sayan kaya58
- işe giderken beslenme çantası götürmek5
- devlet hastaneleri2
- artvin de 30 yıllık cinayetin aydınlanması4
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek18
- sabaha bir şarkı bırak2
- evlenme teklifi bekleyen erkek2
- kazada otomobil ikiye bölündü haberindeki otomobil11
- konyada engelli bireyin gözlerinin oyulması5
- venüs ve mars'ın ıssız olması5
- 30 eylül 20262
- küçük memeli sözlük erkekleri12
- 29 eylül 2026 slovakya kazakistan maçı4
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı12
- 29 eylül 2026 ispanya hırvatistan maçı4
Bu başlığa asla ak troller gelmez, gelse de tpik trollük yapıp "allahına kadar evet" diyip giderler.
Dün bir aile ziyareti için önceden kardeşi uyuşturucu işinde ve kendisi de uyuşturucu parasını yiyen sonra tövbe edip hacca giderek akepeli hacı olan birinin evinde idim.
benim koyu milliyetci, ulusalcı, cumhuriyetçi olduğumu bilerek bana AKEPE nin yaptığı yol, köprü, tünnelleri anlatıyor. Ben dinliyorum, sonra laf döndü dolaştı yeni anayasa ve başkanlığa geldi.
Artık dayanamadım ve patladım.
"bakın xxxxx bey, iyi güzel her şeyi anlatıyorsunuz da şu ana kadar bana anlattığınız şeylerin hepsi kahvehanelerde konuşulan kulaktan dolma, çoğu şehir efsanesi, geri kalanı AKEPE yalakası medyanın yalan yanlış yayınladığı şeyler.
şimdi siz bana cevap verin.
yeni anayasa teklifine göre ülkenin başına başkan olacak partili cumhurbaşkanı görevi sırasında bir suç işledi.
bunu kim yargılayacak. Anayasaya mahkemesi mi? "
xxx bey bana baktı ve "evet" diyebildi.
"bakın, anayasa mahkemesinin yeni yasa ile üye sayısı 15 kişi, bunun 12 sini cumhurbaşkanı direk kendisi atayacak,
kalan 3 kişi ise TBMM de seçilecek, nasıl seçilecek gizli oylama ile. AKEPE bu güne kadar hangi gizli oylamaya riayet etti, hiç birine, peki mecliste başında olduğu partinin çoğunluğu olduğuna göre kalan 3 kişi de akepe tarafından seçilinde anayasa mahkemesinin 15 üyesini direk kendisi seçmiş olmuyor mu? "
xxx bey "Eeeeee, şey " diye bildi.
"Bakın daha bitmedi, cumhurbaşkanının yargılanması için 600 milletvekilinin 400 ünün oyu gerekiyor, seçimlerde meclise girecek vekillerin listesini bizzat kendisi hazırlayan cumhurbaşkanı için hangi vekil yargılansın diye oy verir, bana kalırsa kimse.
Diyelim verdiler ve cumhur başkanı bunu fark eder yada hisseder ise yeni anayasanın 119ncu maddesine göre olağanüstü hal ilân eder ve aynı yasanın 104 üncü maddesine göre yürütme yetkisine ilişkin konularda cumhurbaşkanlığı kararnamesi çıkarabilir ve meclisi doğrudan fesih (kapatma) edebilir.
bu durumda bu adamı kim yargılayacak, halk mı? Adam sıkıyönetim ilan etmiş, ağzını açan halkın kafasına çökecek ya sonra, iran gibi olacağız. " dedim.
xxx bey inanın 3 dakika konuşamadı yüzüme baktı ve "vallahi ben hiç böyle bakmadım olaya " dedi.
ikna edin arkadaşlar, etrafınızdakileri.
Adamlar 2023 lozan gizli anlaşmalar diye gidiyorlar. Cahiller, beyinleri boş, doğru ve mantıklı anlatımlar ile ikna olurlar.
küfür yok, hakaret yok, saygısızlık yok, ikna edin.
Dün bir aile ziyareti için önceden kardeşi uyuşturucu işinde ve kendisi de uyuşturucu parasını yiyen sonra tövbe edip hacca giderek akepeli hacı olan birinin evinde idim.
benim koyu milliyetci, ulusalcı, cumhuriyetçi olduğumu bilerek bana AKEPE nin yaptığı yol, köprü, tünnelleri anlatıyor. Ben dinliyorum, sonra laf döndü dolaştı yeni anayasa ve başkanlığa geldi.
Artık dayanamadım ve patladım.
"bakın xxxxx bey, iyi güzel her şeyi anlatıyorsunuz da şu ana kadar bana anlattığınız şeylerin hepsi kahvehanelerde konuşulan kulaktan dolma, çoğu şehir efsanesi, geri kalanı AKEPE yalakası medyanın yalan yanlış yayınladığı şeyler.
şimdi siz bana cevap verin.
yeni anayasa teklifine göre ülkenin başına başkan olacak partili cumhurbaşkanı görevi sırasında bir suç işledi.
bunu kim yargılayacak. Anayasaya mahkemesi mi? "
xxx bey bana baktı ve "evet" diyebildi.
"bakın, anayasa mahkemesinin yeni yasa ile üye sayısı 15 kişi, bunun 12 sini cumhurbaşkanı direk kendisi atayacak,
kalan 3 kişi ise TBMM de seçilecek, nasıl seçilecek gizli oylama ile. AKEPE bu güne kadar hangi gizli oylamaya riayet etti, hiç birine, peki mecliste başında olduğu partinin çoğunluğu olduğuna göre kalan 3 kişi de akepe tarafından seçilinde anayasa mahkemesinin 15 üyesini direk kendisi seçmiş olmuyor mu? "
xxx bey "Eeeeee, şey " diye bildi.
"Bakın daha bitmedi, cumhurbaşkanının yargılanması için 600 milletvekilinin 400 ünün oyu gerekiyor, seçimlerde meclise girecek vekillerin listesini bizzat kendisi hazırlayan cumhurbaşkanı için hangi vekil yargılansın diye oy verir, bana kalırsa kimse.
Diyelim verdiler ve cumhur başkanı bunu fark eder yada hisseder ise yeni anayasanın 119ncu maddesine göre olağanüstü hal ilân eder ve aynı yasanın 104 üncü maddesine göre yürütme yetkisine ilişkin konularda cumhurbaşkanlığı kararnamesi çıkarabilir ve meclisi doğrudan fesih (kapatma) edebilir.
bu durumda bu adamı kim yargılayacak, halk mı? Adam sıkıyönetim ilan etmiş, ağzını açan halkın kafasına çökecek ya sonra, iran gibi olacağız. " dedim.
xxx bey inanın 3 dakika konuşamadı yüzüme baktı ve "vallahi ben hiç böyle bakmadım olaya " dedi.
ikna edin arkadaşlar, etrafınızdakileri.
Adamlar 2023 lozan gizli anlaşmalar diye gidiyorlar. Cahiller, beyinleri boş, doğru ve mantıklı anlatımlar ile ikna olurlar.
küfür yok, hakaret yok, saygısızlık yok, ikna edin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar