bugün
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması3
- ekşi sözlük11
- gocu bak bi5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- güne bir şarkı bırak7
- togg t6x5
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- suriye'nin medeniyete katkıları2
- köylü2
- fenerbahçe13
- iltica2
- tek maçtan yatan iddaa kuponu2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay2
- süper lig4
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüleri3
- enayimiknatisii36
- bursa da yakıt dökülmesiyle zincirleme kaza2
- evliliği zorlaştırmak2
- dansöz izleme keyfi12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- ölüm9
- gocu51
- çocuklara verilen farklı isimler12
- uyuşturucu2
- anın görüntüsü25
- beşiktaş9
- aziz yıldırım12
- futbol5
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- saraca finch house3
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- dün gece ne oldu14
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- tai lung38
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- ismail kartal9
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- iş kazasında ölen işçiye tali kusur3
- sözlükteki şer çetesi12
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- online listesinden manita beğenmek7
- saraca097
Cengiz Hanı ve Moğolları Türk sananlara sözde akıllıyım diye geçinenlere şunları sormak isterim eğer bu adam Türk’se hayatını neden Türklerle savaşlarla geçirdi Harzemşah ve Anadolu Selçuklu devletlerimizi yıkmadı mı ? Türk Memlük devletine saldırmadı insanlarımızı kadın çoçuk demeden öldürmedi mi kadınlarımızın ırzına namusuna dokunmadı mı insanlarımızı diri diri yakmak Türk kültür ve töresinin neresinde yazıyor ? Türk Memlüklü devletini yok etmek için Haçlılar ve Bizans’la işbirliğini Türk olduğu için mi yaptı? son olarak eğer bu adam Türk’se büyük önder Atatürk niye bu adamı ve onun soyundan gelenlerden hiç bahsetmez Teoaman Han Mete Han Atilla Han Selahattin Eyyubi Baybars Fatih sultan Mehmet Han gibi Türk hakanlarından söz edip örnek almamızı söylerken neden bu adamdan hiç söz etmez çünkü ulu önder dahi komutan Atatürk bu adamın Türk olmadığını ve tersine Türk yağısı olduğunu çok iyi biliyordu her ne hikmetse siz bu it soyuna tapar olmuşsunuz bu sözlerim yalansa kanıtlayın da görelim neresinde yazıyor ?
Cengiz Han ve Moğollar'ın Türk olmadığını ve bu it soyunun ömrü hayatını neden Türklerle savaşlarla geçirdiğini herkese binlerce kanıtla gösteririm hodri meydan size belki bu yazım bu siteyi kuranların da hoşuna gitmez ama sorun değil.
Cengiz Han ve Moğollar'ın Türk olmadığını ve bu it soyunun ömrü hayatını neden Türklerle savaşlarla geçirdiğini herkese binlerce kanıtla gösteririm hodri meydan size belki bu yazım bu siteyi kuranların da hoşuna gitmez ama sorun değil.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar