bugün
- sarapci koala69
- biraderlerin vurduyor olması9
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- günün sözü16
- erkeklerin istediği tek şey15
- en son ne zaman namaz kıldın13
- rafael leao14
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- roose bolton2
- namaz kılmayan erkekle evlenir misiniz4
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- bir yazarı savunmak4
- neden sosyalizm'e karşısınız ve ne istiyorsunuz5
- yavşak koala5
- sosyalizm her ülkede farklı tecelli eder6
- joffrey baratheon2
- sarapci diye nick alan akpli17
- kadınların yaşlanmaması haksızlıktır5
- barristan selmy2
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- sabah namazına camiye gitmek2
- yediğiniz eriğin bile bilinci var4
- fener balı15
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- birader baylar birader beyefendilerdir4
- manifest11
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır2
- biraderlerin mafyalaşması3
- mehdi3
- aylık 666 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- şarapçı koala'nın sünnet düğünü2
- teröristlerin konuşma yapabilmesi3
- beşiktaş'ın uefa kupasını kazanacağı gerçeği3
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız4
- 26 mart 2000 galatasaray fenerbahçe maçı4
- sözlükteki birbirlerini yalayan kankacılar2
- hiç çalışası olmamak5
- anın görüntüsü20
- mutlu bey birader birader beydir4
- bir yazarı 1 saat içinde 6 kez eksileyebilmek2
- sözlükten kaç sevgili edindiniz6
- şarapçı koala niye akp'li oldu sorunsalı4
- dine inanmak isteyip inanamamak5
- kapadokya23
- game of thrones taki kerhaneci16
- google yapay zeka2
- masa başı iş vs ayakta iş6
- usualsuspect'e ayak atıp kaçmak5
--spoiler--
Türk kahve pazarının büyümesinde rol oynayan Arzum kahve makinesi Okka ile Arizona’dan ABD pazarına girdi.
Tüm dünyada yıllık 90 milyon adet makinenin satıldığı kahve pazarında, Türkler de söz sahibi olmayı planlıyor. Yaklaşık 180 milyon TL'lik büyüklüğe ulaşan Türk kahve pazarı, son 10 yılda 5 katlık büyüme yakalarken, piyasaya sürülen Türk kahvesi makineleri de büyümenin öncülüğünü yapıyor. Okka markası ile özellikle Ortadoğu ve Almanya'da hızlı bir büyüme kaydederek dünya sahnesine çıktıklarını anlatan
Arzum Başkanı Murat Kolbaşı, gelecek yıl ABD'ye 2 bin 500 adetlik ihracat yapacaklarını aktardı.
Okka'nın ABD pazarına girişi ise Arizonalı bir Türk girişimcisinin öncülüğünde gerçekleşti. Bölgede kahve zinciri olan Burç Maruf'un Okka kahve makinesinin piyasaya sürülmesinin ardından kendisine bir mail atarak satış yapmak istediğini aktardığını dile getiren Kolbaşı şunları söyledi:
“Burç Maruf, Türkiye'ye gelip ürünleri inceledi. Ben de ABD'ye gittim. ilk etapta 900 adetlik bir satış yaptık. O bölgede özellikle Ermenilerin yoğunluğu söz konusu. Henüz bir yılımız oldu. 2017'de ABD'ye 2 bin 500 adetlik satış yapmayı hedefliyoruz. ”
TÜKETiMi KOLAYLAŞTIRIYOR
Murat Kolbaşı, ABD pazarı için sektörün en ünlü markası olan Kurukahveci Mehmet Efendi ürünlerini ABD'de üreten markanın yanı sıra görüştüklerini, Yunanistan'ın ünlü kahve zinciri sahibi Numenius Ailesi ile temasta olduklarını aktardı. Kolbaşı, italyan bir zincirin de Türkiye'deki yatırımında kullanmak üzere Okka markalı Türk kahvesi makinelerine talip olduğunu belirtti.
Tüm dünyada her gün 1.8 milyar fincan kahve tüketildiğini aktaran Kolbaşı, Türk kahvesinin bu tüketim içinde yüzde 10'luk pay aldığını dile getirdi. Kolbaşı, “Makine satışları arttıkça tüketim de artacaktır” bilgisini verdi.
--spoiler--
Türk kahve pazarının büyümesinde rol oynayan Arzum kahve makinesi Okka ile Arizona’dan ABD pazarına girdi.
Tüm dünyada yıllık 90 milyon adet makinenin satıldığı kahve pazarında, Türkler de söz sahibi olmayı planlıyor. Yaklaşık 180 milyon TL'lik büyüklüğe ulaşan Türk kahve pazarı, son 10 yılda 5 katlık büyüme yakalarken, piyasaya sürülen Türk kahvesi makineleri de büyümenin öncülüğünü yapıyor. Okka markası ile özellikle Ortadoğu ve Almanya'da hızlı bir büyüme kaydederek dünya sahnesine çıktıklarını anlatan
Arzum Başkanı Murat Kolbaşı, gelecek yıl ABD'ye 2 bin 500 adetlik ihracat yapacaklarını aktardı.
Okka'nın ABD pazarına girişi ise Arizonalı bir Türk girişimcisinin öncülüğünde gerçekleşti. Bölgede kahve zinciri olan Burç Maruf'un Okka kahve makinesinin piyasaya sürülmesinin ardından kendisine bir mail atarak satış yapmak istediğini aktardığını dile getiren Kolbaşı şunları söyledi:
“Burç Maruf, Türkiye'ye gelip ürünleri inceledi. Ben de ABD'ye gittim. ilk etapta 900 adetlik bir satış yaptık. O bölgede özellikle Ermenilerin yoğunluğu söz konusu. Henüz bir yılımız oldu. 2017'de ABD'ye 2 bin 500 adetlik satış yapmayı hedefliyoruz. ”
TÜKETiMi KOLAYLAŞTIRIYOR
Murat Kolbaşı, ABD pazarı için sektörün en ünlü markası olan Kurukahveci Mehmet Efendi ürünlerini ABD'de üreten markanın yanı sıra görüştüklerini, Yunanistan'ın ünlü kahve zinciri sahibi Numenius Ailesi ile temasta olduklarını aktardı. Kolbaşı, italyan bir zincirin de Türkiye'deki yatırımında kullanmak üzere Okka markalı Türk kahvesi makinelerine talip olduğunu belirtti.
Tüm dünyada her gün 1.8 milyar fincan kahve tüketildiğini aktaran Kolbaşı, Türk kahvesinin bu tüketim içinde yüzde 10'luk pay aldığını dile getirdi. Kolbaşı, “Makine satışları arttıkça tüketim de artacaktır” bilgisini verdi.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar