bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- kızlar teklif ediyor efsanesi gerçek oluyor5
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler6
- nervionun merak ettiği yazar19
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi9
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı13
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- devlete güvenmeyip ahbap'a güvenmek4
- doğum haritası4
- sevgilinin giyimine karışmak9
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- istanbul üzerine nur gelecek4
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- nervionun kedisi5
- erecto biraderin roman olması4
- komşuları itici yapan detaylar7
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- ahlaksız başlık açan çaresizler5
- arı maya2
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- yalnizca deli yalnizca sair21
- ciguli vs velvet9
- zengin bacanak5
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- depresyonda olanlar için teselli cümleleri3
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- arkadaşlar bakar mısınız21
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- katatespizartmasi17
- kızların neden böyle olması2
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- olgunlaştıkça duygusuz ve acımasız olmak3
- starbucks vs kahve dünyası4
- türkiye'deki güvenilir vakıflar ve dernekler2
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- sünnetten akılda kalanlar6
- atatürk peygamber mi sorunsalı4
- merak edilen sözlük erkeği6
- arkadaşlar çok pişmanım ya2
uludağ sözlük web sitesini ziyaret ederseniz, bir haftadan fazladır süren uludağ sözlük entrylerini, uyanık kaldığınız sıralarda sarf edilen 1 milyondan fazla kelimeyi ve yüzlerce okuyucu şukularını görebilirsiniz. bu çok büyük bir veri miktarı. ve şunu merak etmeme neden oldu; eğer tüm bu verileri alıp istatiksel bir analiz yapabilirsiniz. bir uludağ sözlük mühendisi yaratabilir misiniz? en üstün uludağ sözlükü yaratabilir misiniz? ve ayrıca, yazılmasına izin verilebilecek olan en kötü uludağ sözlük entrysini yaratabilir misiniz?
bunu öğrenmek için, üç şeye baktım. seçmeniz gereken başlığa baktım. nasıl açılması gerektiğine ve sözlükteki ''görselliğe'' baktım. başlık ile başlayalım. seçebileceğiniz bir çok farklı başlık var, akıllıca seçmelisiniz, çünkü başlığınız okuyucuların yazdıklarınıza nasıl bir tepki verdiği ile güçlü bir ilişki içinde. bunu daha somut hale getirmek için, en çok okunan ve en az okunan entrylerde en çok öne çıkan on kelimeye göz atalım. pekala, eğer buraya fransız kahvesinin beynimize nasıl mutluluk salgıladığını anlatmak için geldiyseniz, bu çok iyi bir seçim. öte yandan, eğer entryniz oksijen, kızlar, hava taşıtı, ki aslında ben bunu okumak isterdim, gibi konular içeriyorsa istatistiklere göre pek iyi bir tercih değil. pekala. bunu genelleştirirsek, en çok beğenilen entryler ile kolaylıkla ve derinden bağ kurabildiğimiz başlıklar, örneğin, mutluluk, vücudumuz, yiyecekler, duygular. ve daha teknik başlıklar, örneğin, mimarlık, gereçler ve oldukça garip olan kadınlar-erkekler, bunlar yazmak için seçilebilecek iyi konulardan değildir.
başlığınızı nasıl açmalsınız? uludağ sözlük, başlıklar için uzunluk kısıtını koyması katı uygulaması ile ünlüdür, o yüzden bunu açıkladığım için benden nefret edecekler. gerçekten, size izin verilen bütün harflerin hepsini kullanmalısınız, çünkü en çok beğenilen uludağ sözlük entryler, ortalama olarak, en az beğenilenlerden en az yüzde 50 daha uzunlar. ve bu uludagsozluk. com' daki tüm sıralama için geçerli bir istatistik, güzel, ilham verici veya eğlenceli yazılar haricinde. eğer bunlardan birini yapmak istiyorsanız, yazınızı kısa tutmalısınız.
onun haricinde, birisi başlığınızı kısıtlıyorsa harflerinizi sonuna kadar kullanın.
bunu öğrenmek için, üç şeye baktım. seçmeniz gereken başlığa baktım. nasıl açılması gerektiğine ve sözlükteki ''görselliğe'' baktım. başlık ile başlayalım. seçebileceğiniz bir çok farklı başlık var, akıllıca seçmelisiniz, çünkü başlığınız okuyucuların yazdıklarınıza nasıl bir tepki verdiği ile güçlü bir ilişki içinde. bunu daha somut hale getirmek için, en çok okunan ve en az okunan entrylerde en çok öne çıkan on kelimeye göz atalım. pekala, eğer buraya fransız kahvesinin beynimize nasıl mutluluk salgıladığını anlatmak için geldiyseniz, bu çok iyi bir seçim. öte yandan, eğer entryniz oksijen, kızlar, hava taşıtı, ki aslında ben bunu okumak isterdim, gibi konular içeriyorsa istatistiklere göre pek iyi bir tercih değil. pekala. bunu genelleştirirsek, en çok beğenilen entryler ile kolaylıkla ve derinden bağ kurabildiğimiz başlıklar, örneğin, mutluluk, vücudumuz, yiyecekler, duygular. ve daha teknik başlıklar, örneğin, mimarlık, gereçler ve oldukça garip olan kadınlar-erkekler, bunlar yazmak için seçilebilecek iyi konulardan değildir.
başlığınızı nasıl açmalsınız? uludağ sözlük, başlıklar için uzunluk kısıtını koyması katı uygulaması ile ünlüdür, o yüzden bunu açıkladığım için benden nefret edecekler. gerçekten, size izin verilen bütün harflerin hepsini kullanmalısınız, çünkü en çok beğenilen uludağ sözlük entryler, ortalama olarak, en az beğenilenlerden en az yüzde 50 daha uzunlar. ve bu uludagsozluk. com' daki tüm sıralama için geçerli bir istatistik, güzel, ilham verici veya eğlenceli yazılar haricinde. eğer bunlardan birini yapmak istiyorsanız, yazınızı kısa tutmalısınız.
onun haricinde, birisi başlığınızı kısıtlıyorsa harflerinizi sonuna kadar kullanın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar