bugün

class

herhangi birine ne kadar lazım olur bilinmez ancak sözlüğe bazı kürtçe(yoktur tabi böyle bir dil farsça desek daha iyi olur) kelimelerin karşılıklarını yazan yazar. ayrıca ing. sınıf.

acil edit>>

kendisi "pkk" denen terör örgütü için gerilla harekati demektedir. bu ne hezeyandır ki ölen masum çocukların faturasını da milletimize ve asil ve ölümsüz askerimize çıkartmaktadır.
kendisi öncelikle bir türkiye cumhuriyeti vatandaşıdır ve şu anki düşünce biçimi anayasal olarak suçtur. ne akıl, ne bilgi ne de sağduyu ile hiçbir ilgisi yoktur..

ama öncelikle bazı şeyleri bilmesini isterim;

i. türk askeri dünyanın en eski kurumudur.
ii. türk askeri dünyanın en hümanist askeridir. bunu başta çanakkale savaşı olmak üzere tüm dünya hayretle izlemiştir.
iii. pkk'nın en başından beri kuruluş amacı da yöntemi ve stratejisi de bellidir. henüz herhangi bir değişime uğramamıştır.
iv.pkk, başta sosyalizm olmak üzere demokrasi ve insan hakları da dahil olmak üzere tüm düşünce akımlarını bir şekilde istismar edip uluslararası arenada kendini haklı çıkartmaya çalışan yegane terör örgütüdür.
v.kontgerilla yüce milletimizin geleceği için kendisine özgü karar ve yöntemlerle hareket etme yetkisini bizzat milletimizden almıştır.
vi.ülkede herkes anayasal olarak özgürdür, her bölgedeki oy sayısı 1(yazıyla bir)'dir ve türkiye ortadoğunun demokrasi sembolüdür.
vii.doğu illeri için yapılan ya da en azından yapılmak istenen fakat bazı sebeplerden dolayı maalesef yetersiz kalmış güneydoğu anadolu projesi(gap) tüm zamanların en masraflı ve iyi niyetli projelerinden birisidir. ayrıca bu asla ülkemiz için bir son niteliği taşımamaktadır, taşımayacaktır.
viii.herkes istediği dili konuşmakta özgürdür.
ix.hiçkimse herkesin tamamen özgür olan bir ülkede "özgürlük savaşçısı" olarak nitelendirilemez, adlandırılamaz. çünkü özgürlük zaten anayasal ve kültürel olarak milletimizin bir parçası ve yaşam standardıdır.
x.tarih büyük türk milletine yapılmış hiçbir yanlışlık ve ihaneti kabullenmemiştir, kabullenmeyecektir..
güncel Önemli Başlıklar