bugün

ibrahim yazıcı

beşiktaş-bursaspor maçı ile alakalı olarak, "Beşiktaş artık bu konu hakkında bir adım atması lazım" diyebilme komedisine imza atmış bursaspor başkanı.

ulan biz kaç defa bitirin şu salak kininizi, seyircimi maça gelsin demedik mi? bursa'daki maçlar için "beşiktaş taraftarını koruyamayız" diyen siz değil miydiniz? kendi kendinize gelin güvey olun sonra "beşiktaş artık adım atsın"

ulan ilk yarıdaki maçta "beşiktaş seyircisi gelmesin, olaylar çıkabilir" diyen sen değil miydin, üstüne beşiktaş seyircisi minik komodo ejderlerini sallamazken, kendi kendine gelin güvey olan minik komodo ejderleri değil mi?

vay efendim, beşiktaş adım atmalıymış da bursaspor taraftarı adana'da maç izlemeliymiş... bak hele bak, ramazan ayı'nda iftar vakti boş çarşıyı basıp cam, çerçeve indiren minik komodo ejderlerine de söyledin mi ha ibrahim, "ayıp ediyorsunuz?" diye... bir de bu haftaki rizespor-beşiktaş maçından maçından sonra konuşacakmış kendisi...

sen ver taraftarına gazı, sonra da "efendim beşiktaş adım atsın" ulan düşmanlık besleyen biz değiliz ki? siz minik komodo ejderleri sezon boyunca 2 maç üst üste kazanamadan toplam 5 maç kazanıp, sezonun son 5 maçını üst üste kazanmanızı "bilek hakkı" olarak değerlendirip, şampiyonluk umudu bitmiş, yıpranmış ve kaos içindeki beşiktaş'ın maç kaybetmesinde şike arar olmuşsunuz.

de hadi ibrahim, önce git komodo ejderlerine tasma tak sen.
güncel Önemli Başlıklar