bugün
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- uyudun mu11
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i22
- hayattan beklentiler7
- şeffaf ayakkabı9
- 81 ilde sığınak yapılması7
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek6
- queen ravenna ve cinleri14
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı7
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- kadın bacağı paylaşan mehdi4
- patso3
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- insanı yoran duygular6
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- olgunlaştıkça farkına varılan şeyler4
- sinek as5
- adana dürüm vs adana porsiyon2
- tavuğun neden kanatları var11
- spora başladım4
- gebze yi gebze yapan şeyler3
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- at eti yemek3
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- gammazların gizli hesapları görebilmesi2
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır5
- pandela 310
- sözlüğün en kültürlü yazarı2
- özgüven3
- izmir yanıyor5
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- sözlüğün en masum yazarları18
- taliban7
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması5
- uludağ sözlük deli istilası4
- komünistlerin tatar sürgünü2
- sonbahar depresyonu4
- s'i l v'e r m'i s t35
- karton toplayan birini görseniz naparsınız5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
- gocu34
- uludağ sözlük size ne kattı27
- öldükten sonraki ilk 1 milyar yıl4
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız2
- kulaklık6
- kuru patlıcan dolması4
gece 23:30 a koymaları reyting beklentisini gösteriyor evet ama şu da bir gerçek ki bu tip bir diziyi çoğunluk internetten takip edecektir. gündüz kuşağına tekrarlarını da koysalar bence esas beklenen star tv'nin prestijli işlere saygı duruşu ile kurumsal imajını yüksek tutmak istemesidir. sırf atv de yayınlanıyor diye diziyi izlemeyenler varken erdal abimizin işlerini yayınlamak da bir duruş olabilir.
diziye gelirsek bir önceki işinde (reaksiyon sayılmaz) cinayet masası amirini oynarken bu işinde katili oynaması (rivayetler bu yönde) güzel olmuştur. melis birkan sanırım diziye güzel kadın kontenjanından girdi ama murat hoca ile aşk yaşaması fikri bence kötü bir fikir.
içilen iksir neticesinde kalıcı olarak biyolojik bir değişim olması fikri bilim kurgu olarak bu diziyi denenmeyeni denemek noktasında ilginç yapacak ama muhtemelen biz çift kişilikli bir karakter izleyeceğiz. yani fiziksel değişimden çok ruhsal bir değişim olabilir.
basında Dr. Jekyll ve Mr. Hyde diye geçtiği için öyle ifade ettim ama senaryo başka bir yere de gidebilir. sonuç olarak ilk bölüm kendini izletti ve umduğumdan çabuk bitti. devamını internetten takip edecek olsam da ben beğendim ve bence olmuş bir dizi.
diziye gelirsek bir önceki işinde (reaksiyon sayılmaz) cinayet masası amirini oynarken bu işinde katili oynaması (rivayetler bu yönde) güzel olmuştur. melis birkan sanırım diziye güzel kadın kontenjanından girdi ama murat hoca ile aşk yaşaması fikri bence kötü bir fikir.
içilen iksir neticesinde kalıcı olarak biyolojik bir değişim olması fikri bilim kurgu olarak bu diziyi denenmeyeni denemek noktasında ilginç yapacak ama muhtemelen biz çift kişilikli bir karakter izleyeceğiz. yani fiziksel değişimden çok ruhsal bir değişim olabilir.
basında Dr. Jekyll ve Mr. Hyde diye geçtiği için öyle ifade ettim ama senaryo başka bir yere de gidebilir. sonuç olarak ilk bölüm kendini izletti ve umduğumdan çabuk bitti. devamını internetten takip edecek olsam da ben beğendim ve bence olmuş bir dizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar