bugün

erkekler nasıl bir sevgili ister

erkekler doğal olan kadın isterler. doğal makyaj yapan. doğal giyinen, palyaçoya dönmemiş, insana benzeyen kadın severler. sade ve şıklıktan hoşlanır erkek. çok somurtkan, sert bir hatun sevmediği gibi; çok gülen, cıvık, sulu hatunlardan da hoşlanmaz.

tavırlar doğal olmalı sahte olmamalı. hem gülebilmeli, hem ciddi olmayı becerebilmeli. ve bir ağırlığı hep olmalı, bir karizması olmalıdır kadının. hepsinden öte çekicilik çok önemlidir. çekici olmak içinde bunların topyekün olması gerekir. sexi olmanız. harika kalçalara sahip olmanız, dik ve sert göğüs sahibi olmanız bir şeyi değiştirmez, bunlar çekicilik değildir. bunlar sadece ereksiyon yapmaya yarar. benim anlattıklarım, asıl olanlar; erkeklerin sizden etkilenmelerine, sizden heycanlanmalarına sebep olacak şeylerdir.

doğallık (bu fikizide olur makyaj, giyim gibi. karakteristikte olur), hafif ağır bir tavır, kendine güven, çok konuşmayan, akıllı konuşan, gündemden azda olsa haberi olan, az da olsa kitap okumasını seven yani kitabın tadını bilen diyelim. erkek düşkünü olmayan, paso kızlarla dedikodu etmeyen, dedikoduyu sevmeyen, teşhirci olmayan vs. kadınlardır erkeklerin hoşuna giden.

hep bu tarz özelliklere sahip kadınlara
aşık olmuş demektir...