bugün

volkan şen

karaktersiz oyuncudur maalesef.

basit bir taraftarı olarak bursaspor'a trabzonspor macerasının dönüşünde kendisine olan güvenimi cümle alem taraftar arkadaşlarıma anlatmış, tüm "karaktersiz" yaftalarına karşın kendisini savunmuş ve takımımız için bir yıldız olduğunun üzerine basa basa söylemiştim.

söz konusu olayı birinci ağızdan duymadığımız için bilemiyoruz ancak kesin birşey varki "bu takımda oynamak istemiyorum" geyiği.. beni iyi bir şekilde g*t etti sağolsun.

aynı konuyu sayın şenol güneş için (bkz: #28050637) entrymde de dile getirmiştim; madem bir sıkıntın var ta almanya kampının başından beri neden birşey sızdırmazsın (ki %80'i gereksiz holiganizmle de dolu olsa) taraftarına ? ingiltere, ispanya vs. liglerde futbolcular bu tarz açıklamalar yapılıyor bildiğim kadarıyla; çok uzağa gitmeden bir pablo martin batalla örneği de var.. bu yaptığıyla eminim "efsane" sıfatına bir apolet daha ekledi dürüstlüğüyle.

olası bir ceza durumundan mı endişelendi desem ? yanlış olur ki kendisi zaten gemileri yakmış. aklını mı karıştırdılar ? desem başta belirttiğim trabzonspor macerasından sonra biraz mantıksız..

velhasıl yine başta belirttiğim gibi tuttuğum takım bursaspor olsa bile "türk futbolunu" seven bana bile kendisine en baştaki sıfatı yakıştırtabilmiş futbolcudur. karşıdan şu görünen mental yapısıyla ne kadar tutarsız gözükse de umarım gittiği herhangi bir kulüpte başarılı olur.