bugün

şenol güneş

bir bursasporlu olarak bu entry i giriyorum..

sevgili şenol güneş geçtiğimiz sezon herkesin takdir ettiği gibi takımımıza gayet göze hoş gelen bir futbol oynattı ve futbol aleminde taraflı tarafsız tüm izleyicilerin beğenisini kazandı.

ancak bence takımımızdan ayrılış sürecinde pekte etik davranmadı maalesef. "kedinin ulaşamadığı ete mundar demesi" gibi düşünmeyin kesinlikle.. derdim "sözde" ezeli düşmanımız beşiktaş futbol takımına gitmesi değil..

bitime bir kaç hafta kala "istediğim oyuncular tutulursa kalırım" gibisinden sözlerle bir sürü demeçler verdi kendisi, taraftarda kendisine inandı güvendi. yönetim burada büyük hata yaptı ki bu yadsınamaz, futbolcular elde tutulamadı (ki görünürde sadece fernandao takımdan ayrıldı). ancak bunun üzerine sayın şenol güneş kendisine inanan, güvenen taraftara herhangi bir açıklama yapmaya gereksinim duymadan bir gece içinde topladı tası-tarağı çekti gitti.. şu lafı kullanmaktan her zaman nefret ediyorum ki; basiretsiz yönetimin de tavrı işin içine girince bilinçli ve holiganizmden gayet uzak bir taraftar olan bana bu hareketler çok ters geldi.

hıı az üstte bahsettiğim gibi yazdığım fesatlıktan değil, bir türk takımının (hangisi olursa olsun) avrupa da başarılı olmasını can-ı yürekten isteyenlerdenim. umuyorumki gittiği kulüpte başarılı olur. ancak kendisine bu hareketi yakıştıramadım..