bugün

sürekli gelişen türkiye

sağlık, siyasi, ekonomi, teknoloji, sanayi, eğitim, temel hak ve özgürlükler, düşünce özgürlüğü, inanca saygı, farklılıkları kucaklama gibi çok geniş bir yelpazede gelişen türkiye'dir.

tabuları yıkan, 72 farklı milletten herkesi ayrım yapmadan kucaklayan türkiye'dir. terörden dolayı hem dağa taşa sıkılan kurşunları, hem de akan kanı durduran türkiye'dir.

sağlıkta devrim yapıp, özel-devlet hastanesini ayrımını ortadan kaldıran, hastanelerde kimseye paranın sorulmadığı türkiye'dir.

anadilimde şarkı söyleyip bir de klip çekeceğim diyen sanatçıların, sürgünlere gönderilmediği, öldürülmediği türkiyedir. anadili yok sayılmayan, köyü yakılıp-yıkılmayan, göz altlarında ölümlerin olmadığı türkiye'dir.

uluslararası para fonuna milyarlarca borçlanıp, (ki bu borç alınan paraların nereye gittiğini de kimse bilmiyor) bu borcun üzerine her gün binen faizle beli bükülmeyen, borcunu ödeyip, 'isterseniz borç verelim' diyebildiğimiz bir türkiye'dir.

yanıbaşımızda sivil filistinlileri katleden politikacılara, 'siz insan öldürmeyi iyi bilirsiniz' deme cesaretini gösteren türkiye'dir.

üniversite öğrencilerimizden 'haraç' almayan, ilköğretim öğrencilerimize kitaplarını ücretsiz veren türkiye'dir.

sürekli gelişen türkiye, sürekli hizmet etme aşkıyla çalışan insanların eseridir. onların mottosu, vaat değil, gerçeklerdir.

hep birlikte aydınlık bir geleceğe yürüyoruz, ak parti iktidarı ile. yolumuz hizmet yolu, safımız vatandaşın safıdır.

onlar konuşur, ak parti yapar!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar