bugün

sayın abdullah öcalan ın yengesine tecavüz etmesi

sayın(!) abdullah öcalan'ın "katıksız bir kürt" olduğunun ispatı olan elim hadise.

evet, kürtlerin ulu önderi, büyük heval apo başgan, kardeşi osman öcalan'ın karısına tecavüz etmiş, bunu da bizzat kendi konuşma ve beyanatlarında dillendirmiştir.

apo başgan henüz bekaa kampında iken, diğer pkk'lı kadınlara yaptığı gibi, kardeşi osman'ın eşi zehra'yı da o meşhur yoğunlaşma evine aldı.
O evlere giren her kadına yaptığı gibi o kızın da ırzına geçti. Olup bitenleri duysun diye de bu yaklaşımını ve hakaretlerini etrafına sezdirdi. Yüzlerce kişiye hitap ederken;

“Bizim Osman da ben kadın seviyorum diyor. Ulan aşağılık adam, sen kim, kadın sevmek kim. Kadını sevseydin, sevdiğin kadın yanında olurdu. Oysa ki onun seviyorum dediği kadın şu anda benim yanımda. Öyle ki ne yapıyorsam yanımdan ayrılmak istemiyor. Beni ona tercih etmiş olmalı ki git desem de gitmiyor.”

diyerek kardeşinin karısına yaptığı şeyi itiraf etmiş oldu...

apo'nun kardeşi osman öcalan'ın eşine tecavüz etmesine şemdin sakık'da yazdığı kitapta yer vermiş.

şemdin sakık bu olayı şöyle aktarıyor;

--spoiler--
Osman'ın eşi Zehra'yı yanına, yani yoğunlaşma evlerine aldı. O evlere giren her kadına yaptığı gibi o kızın da ırzına geçti. Olup bitenleri duysun diye de bu yaklaşımını ve hakaretlerini etrafına sezdirdi. Yüzlerce kişiye hitap ederken 'Bizim Osman da ben kadın seviyorum diyor. Ulan aşağılık adam, sen kim, kadın sevmek kim. Kadını sevseydin, sevdiğin kadın yanında olurdu. Oysaki onun seviyorum dediği kadın şu anda benim yanımda. Öyle ki ne yapıyorsam yanımdan ayrılmak istemiyor. Beni ona tercih etmiş olmalı ki git desem de gitmiyor.' dedi. Zehra daha sonra bir çatışmada ölür...
--spoiler--

evet, işte böyle.

kürtlerin ulu önderine de bu yakışırdı zaten.

allahtan osman öcalan'ın çocuğu yoktu o dönem. yoksa apo başgan yeğenine de hiç düşünmeden hallenir, en kötü ihtimal taciz ederdi.

bu yazıyı kürtler kadar akp'liler de iyi okumalı, müzakere ettikleri itin kim olduğunu iyi idrak etmeliler.

karşınızdaki muhatap, salt bir terör örgütü lideri değil, aynı zamanda tescilli bir sapık.
siz sapıklarla müttefik olmayı da iyi bilirsiniz tabi.

sorun yok.
ama bu milleti daha ne kadar süre uyutacaksınız ben onu merak ediyorum.

ek: osman öcalan ve eşi zehra okçu;
görsel