bugün

hakan arıkan

günlük olaylar üzerine, hakkında olumsuz yorumlar yapılan kalecidir. ancak gruplardaki diğer maçlarda, takımı tek başına üst tura taşıdğında, bugünkü söylenen hiç bir kötü laf hatırlanmaz. helal olsun denir, aslanım benim denir.

rüştü'nün nasıl rüştü olduğunu bilmeyen, victor valdes'in nasıl ısrarla, zorla, döve döve, takımı syke syke kaleci yapıldığını, iker casillas'ın nasıl bi düzine maçı yaktıktan sonra kaleci olduğunu bilmeyen insanların haksız yere eleştirdiği kalecidir.

hakan arıkan iyi kalecidir.

bu onun bjk'ye bir çok maç kaybettirmeyeceği anlamına gelmez. sabır gösterilmelidir. hakın arıkan'ın giydiği ateşten gömlektir. yaptığı en ufak hareket (hata) skora etki ettiğinden, iddaa kupanlarını yatırdığından, bu kadar acımasızca eleştirilmektedir.

gol yemek hata değildir, "sadece yedek kulübesinde oturan kaleci gol yemez". bir kişinin iyi kaleci olabilmesi için papaz * olması gerekir.

sözünü geçirebilmesi, takıma hakim olabilmesi için bu çok önemli ve olmazsa olmazdır. başarılı performans göstermesinde, kalecinin takım üzerindeki etkinliği çok önemlidir.

(bkz: peter schmeichel)
(bkz: oliver kahn)