bugün

zall

bak kavdeşim,

ben kukla'nın penisi kuşimato... duydum ki sen de bu sözlüğün sahibiymişin. tüm herşey senin dahilinde gevçekleşiv, sen izin vevmezsen kuş bile uçmazmış.

şimdi kavdeş, kukiyle bevabev yıllavdıv bu sözlüğünde takılıyovum. o uyuvken avada bi şovttan çıkıp ben de yazıyovum. inan kuki duysa azıma sıçav biliyovum ama yazmadan da edemiyovum. çünkü fovmat havici entivi givevek modevatöylevine muamele yaptıvmak mihehe çok hoşuma gidiyov. kuki çaylak olduğu zaman şevefsizim yağlavım eviyoğ. kuki bilmiyov bunlavı tabi, o sanıyo ki haksız yeve çaylak oldum falan sanıyo ama işte dediğim gibi modevatöylevin bana muamele yapması içimi gıdıklıyov.

fakat son zamanlav da sözlüğünü siksem bile hiç muamele gövemedim abi. kuşimato olavak kendimi ifşa ettiğim günden bevi bu modevatöyleyin benden çok uzak duvuyoğ. bdv'ye yazıyovum, '' sizle tanışmayı çok istiyovum, misait misiniz '' diyovum çıt çıkmıyo. '' noldu la, neden tedivgin oldunuz '' diyovum yine çıt yok. '' savılıp hasvet gidevmek istiyovum hadi '' diyovum yine ses yok.

ben muamele istiyovum abi.

beni cezalandıvsınlav istiyovum, benim canıma okusunlav . imiğimi sıksınlav istiyovum.

aslında tüm bunlavı sana mesaj çekevek halletmek istevdim .. ama malum sen insanla bile konuşmazken nasıl yavvakla konuşacan ki?

evet çok ince laf soktum. sokmak benim işim çünkü.

neyse abi, kuki kıpıvdamaya başladı. ben tekvav dona gevi giveyim. seninle yazıştığımı duyavsa tokat manyağı yapav beni.

bdv deki sovunlava da kısa zaman da dönüş yapılsın. öptüm en kuytu yevlenizden.

kuşimato.
© copyright 2005 - 2026