bugün
- togg'a lpg taktırmak7
- sözlükte erkekleri istemiyoruz13
- beyazsemsiyeliyabanci47
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak7
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır6
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi6
- akp'li kayseri belediyesi'nin villa parseli satışı3
- günaydın şarkısı3
- kızının düğününde oynayan baba6
- sydney sweeney'in memeleri4
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- yorgun mermi26
- a milli futbol takımı'nın arizona'ya gelmesi2
- aziz yıldırım13
- anne hathaway2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- d'i s c o film2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- bugün mükemmel bir gün olacak2
- gammazlama yapmamak13
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- 7 haziran 2026 türkiye venezuela maçı2
- haysenin1212
- gina carano13
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- satranç haram yasaklansın7
- aşık olmak9
- bu köyden olsam ne olacak8
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- heyt bea3
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- yapay zeka moderatörü15
- anın görüntüsü22
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- en gey özelliğiniz15
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- taylor sands3
- sözlükteki deliler3
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- katatespizartmasi15
- diamond bosphoruss denen yazar7
- 8 haziran 20262
- uysaljakoben31
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- çağrı isimli yazar4
- sözlükteki vatan hainleri4
idmansız olanların kesinlikle ilk dersten yapmamaları gereken antrenman türü.
bendeniz de salona bir hevesle yazıldığım ilk gün, sağdan soldan da duyduğum ve arkadaşlarımdaki sonuçlarını da gördüğümden, koşa koşa spinning dersine girdim.
tabi bünye alışık olmadığından o bisiklet selesi sanki dikenli tel sarılmış beton gibi geliyor, oturamıyorum.
sınıf dolu, demek ki ilgi var dedim kendi kendime. neyse bir deneyeyim diye zaten kapıya yakın bisiklete geçmiştim.
daha müzik başladı 5-6 dakika olmadı ben pes ettim. tabi bütün kış dötümü yaymaya alışmışım, küçücük sele de rahat edemedim.
velhasıl ilk dersten kaçtım ama bir gün dedim, bir gün geri gelicem.
4-5 aydır belli aralıklarla salona gitmeye devam ettim ve kondisyonumu yükselttim. normalde 2 pedal çevirince ya da 5 dakika step yapınca tıkanan ben artık koşu bantlarında yarım saat takılabiliyor, 10 dakikada 45 kat merdiven çıkabiliyor, 10-15 dakika ab çalışabiliyor ve gıdım da terlemiyordum.
salon arkadaşımın tavsiyesiyle ve cesaretlendirmesiyle uzun bir aradan sonra yeniden derse girdim.
gururla söylüyorum ki 45 dakikalık derste her hareketi pek de zorlanmadan yaptım.
ve fakat arkadaş o nasıl bir terlemedir, o nasıl bir beyne kan yürümesidir. ben ki mermer beyazı bir insanım dersten çıktığımda kendimi tanıyamadım. bildiğin karpuz kırmızısı olmuşum, hatta az daha devam etsek morarıcam yani o derece.
spinning dersinden önce de yarım saat ısınmak için yürüyüş yapıyor ve 10 dakika gibi de ab çalışıyorum.
500-600 kalori biraz hikaye çünkü kimse 6-7 vitesle 10 dakika pedal çevirmiyor. vitesi bir düşürüyor bir arttırıyorsunuz.
hocanın insafına bağlı olarak çok kuvvetli egzersiz yapıldığı da oluyor daha hafiften aldığı da.
ancak şu bir gerçek diğer aletlerden daha fazla yoruyor insanı.
hanımlara bir tavsiye, tabi ki makyajsız ve temiz bir ciltle spinning dersine girmek lazım. o kadar ter atıyorsunuz ve ısınıyorsunuz ki cildinizdeki tüm gözenekler açılıyor ve duştan sonra gözle görülür bir güzelleşme geliyor insana.
hani bedavadan cilt bakımı da oluyor.
biraz idman yaptıktan sonra yapılmasını kesinlikle tavsiye ederim.
bendeniz de salona bir hevesle yazıldığım ilk gün, sağdan soldan da duyduğum ve arkadaşlarımdaki sonuçlarını da gördüğümden, koşa koşa spinning dersine girdim.
tabi bünye alışık olmadığından o bisiklet selesi sanki dikenli tel sarılmış beton gibi geliyor, oturamıyorum.
sınıf dolu, demek ki ilgi var dedim kendi kendime. neyse bir deneyeyim diye zaten kapıya yakın bisiklete geçmiştim.
daha müzik başladı 5-6 dakika olmadı ben pes ettim. tabi bütün kış dötümü yaymaya alışmışım, küçücük sele de rahat edemedim.
velhasıl ilk dersten kaçtım ama bir gün dedim, bir gün geri gelicem.
4-5 aydır belli aralıklarla salona gitmeye devam ettim ve kondisyonumu yükselttim. normalde 2 pedal çevirince ya da 5 dakika step yapınca tıkanan ben artık koşu bantlarında yarım saat takılabiliyor, 10 dakikada 45 kat merdiven çıkabiliyor, 10-15 dakika ab çalışabiliyor ve gıdım da terlemiyordum.
salon arkadaşımın tavsiyesiyle ve cesaretlendirmesiyle uzun bir aradan sonra yeniden derse girdim.
gururla söylüyorum ki 45 dakikalık derste her hareketi pek de zorlanmadan yaptım.
ve fakat arkadaş o nasıl bir terlemedir, o nasıl bir beyne kan yürümesidir. ben ki mermer beyazı bir insanım dersten çıktığımda kendimi tanıyamadım. bildiğin karpuz kırmızısı olmuşum, hatta az daha devam etsek morarıcam yani o derece.
spinning dersinden önce de yarım saat ısınmak için yürüyüş yapıyor ve 10 dakika gibi de ab çalışıyorum.
500-600 kalori biraz hikaye çünkü kimse 6-7 vitesle 10 dakika pedal çevirmiyor. vitesi bir düşürüyor bir arttırıyorsunuz.
hocanın insafına bağlı olarak çok kuvvetli egzersiz yapıldığı da oluyor daha hafiften aldığı da.
ancak şu bir gerçek diğer aletlerden daha fazla yoruyor insanı.
hanımlara bir tavsiye, tabi ki makyajsız ve temiz bir ciltle spinning dersine girmek lazım. o kadar ter atıyorsunuz ve ısınıyorsunuz ki cildinizdeki tüm gözenekler açılıyor ve duştan sonra gözle görülür bir güzelleşme geliyor insana.
hani bedavadan cilt bakımı da oluyor.
biraz idman yaptıktan sonra yapılmasını kesinlikle tavsiye ederim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar