bugün

mansur yavaş

seçimde türkiye'nin her kesimi tarafından şüphesiz en çok saygı görmesi gereken pek kıymetli şahısdır.

kendisi melih gökçek'e karşı verdiği siyasi rekabette asla çemkiren, insanları aşağılayan, küçük gören, sürekli kirli siyaset için uğraşan bir kişi değildi. sadece ama sadece proje anlatarak ve kendisine atılan iftiralara yanıt veren bir seçim kampanyası geçirdi. ama malumunuzdur ki, ankara'daki seçimler türkiye'nin bir çok yerinden oldukça farklı bir kaos ortamında geçti...

kadir topbaş ve mustafa sarıgül. evet bu iki lider de birbirlerine karşı saldırmadan, kirli siyaset yapmadan bir seçim dönemi geçirdiler. gayet saygılı ve düzgün üslupluydular. ama değerli kardeşlerim bir bakın, yürekten bir kere bakın ankara'da gerçekten böyle miydi? siz gökçek'in samimiyetine inanıyor musunuz? yavaş ne yaptı da dalga geçilmeyi hak etti. seçimde kazanan ya da kaybeden tarafla dalga geçmek mi lazım?

sanıldığı gibi ysk oyları saymadı arkadaşlar. saymayı reddetti. Peki ağrı'da 15 kere yeniden saymayı kabul ederken niye ankara'da ilk seferde reddetti bu ysk? yeniden sayınca yalova'daki gibi değişim mi yaşanacaktı yoksa?

sabrı, üslubu, kişiliği, saygısı karşısında bir kez daha saygıyla eğildiğim kişidir...
güncel Önemli Başlıklar