bugün

mansur yavaş

30 mart 2014 türkiye yerel seçimlerinde ankara'yı verilen oylar ve yaptığı insan üstü çalışma ile sonuna kadar hak eden siyasetçidir.

melih gökçek'i ankaralılar iyi bilir. twitter sayesinde tüm türkiye daha iyi tanıdı. O2nun nasıl bir mizacı olduğu ortadadır. bu seçimde gökçek çok pohpohlandı. kendisi %10 fark falan alacağını iddia etti:
görsel
https://twitter.com/06mel...status/449873340879368192
görsel
https://twitter.com/06mel...status/449873719180427265

ankara, melih gökçek'ten çok çekti ve bıktı bu net! sadece gökçek karşıtları değil, kendi partisi akp bile bıktı.

rte onu balkona çıkarmadı. bir düşünün melih gökçek böyle bir fırsatı kaçırır mıydı? kendi partisi oy için biri iki bakana (efkan ala ve emrullah işler) ve bir takım kişilere bu iş olursa olura bırakıldı. bakanlar, vekiller bile bu denli sahip çıkmıyor. troll başganımız emin olsaydı her şeye, twitter yasağını en kral bir şekilde delerdi.(zaten deliyor o iş ayrı *) ama yine tedbir elden bırakılmamalıdır. oy namustur şu an.

öyle bir dönemdeyiz ki hangi sonuç çıkarsa çıksın şaşırmayacağız. ama inanın hiçbir seçimde bu denli defalarca oy saydırmadılar, bu denli pusula kaçırmadılar, bu denli sahtekarlık yapmadılar. akıllı telefonlar, fotoğraf makineleri iyi ki var da kaydediyor. medya şu an ankara'ya pek yoğunlaşmıyor ama ankara çok hareketli. 2 gecedir helikopterler vızır vızır geziyor.

ezcümle: hileye, sahtekarlığa kurban edilmemeli mansur yavaş. algı savaşlarına yenilmemelidir.

Kazansın veya kaybetsin Mansur Yavaş'ın onurlu mücadelesini Türkiye unutmayacaktır! umarım ankara ve türkiye seni kazanır !