bugün

fenerbahçe

taraftarı artık dinlemeyen kulüp. bir sürü fenerbahçeli arkadaşım vardı benim. ama 3 temmuz' dan beri çoğuyla sağlıklı diyalog kuramadım, sağduyularını, özeleştiri kapasitelerini kaybetti çoğu, sonuçta yollarımız ayrıldı.
diliyorum bu aklı selim fenerbahçe taraftarı' na yakışmayan, eleştiri kabul etmeyip eleştirmeye bayılan, üstelik farklı takım taraftarlarını rencide eden üzücü tavır yavaş yavaş son bulur.
sarı - kırmızı - lacivert bir arada olabiliriz. lütfen bu yoldan dönün, özledik sizi.

not: galatasaraylıyım ama fenerbahçeli, beşiktaşlı çok arkadaşım var. yeri gelince burak' ın, melo' nun yaptıklarını nasıl eleştirdiğimi bilen insanlar şimdi anlaşılamaz bir fanatizm içerisinde beni özeleştiri yapmamakla suçluyor. diliyorum bu sevimsiz tavrı sona erdirirler. çünkü bu fanatik tavır yüzünden '' ben enayi miyim de güzel futbol için uğraşıyorum ? sen de onlar gibi yapsana, ne yoruyorsun kendini ? '' diye kendime sormaya başladım.
inşallah güzel günler geri döner.

edit: bu entry, 2.5 senedir maruz kalınan abartılı fanatizm, özeleştiri yoksunluğu ve haksız iddialar karşısındaki sabır patlaması sonucu yazılmış, raul meireles, volkan demirel, bruno alves ve emre belözoğlu' nun yaptıklarını eleştiren, aziz yıldırım' a katılmayan duyarlı fenerbahçeliler konunun dışında bırakılmıştır.
© copyright 2005 - 2026