bugün

galatasaray

dünkü juve galibiyetiyle 2 sezon üst üste gruptan çıkmayı başaran ilk Türk takımı olmayı başarmasını bir kenara bıraktım, üst tura çıkmayla gelen 1.4 ülke puanı sayesinde türkiye yi 11. sıraya yükseltmiş olan takımdır. kulüpler bazında bakılacak olursa, 7.28 puan ilavesiyle toplam puan 54.26 olarak uefa takım sıralamasında 44 den 33 e yükselmiştir.

uefa dan gelecek olan ekstra 3.5 milyon euro ile bu sezon toplam kazancı 14.6 milyon euro ya yükselmiş olan gururumuzdur. şimdi önümüzdeki turda rakipler çok kuvvetli ve belki de elenmemiz söz konusu ama 2 senede katedilen bu kadar mesafede yeni yönetim ve teknik ekibin payı büyüktür. yaşattıklar bu büyük gurur için büyük bir takdiri hakediyorlar. inşallah devre arası 1-2 tane iyi transfer -yıldız demiyorum- yapılır da diğer turlar için çok daha iddialı hale geliriz.

şu anki kadroyla chelsea fc, manchester united, atletico madrid ve borussia dortmund ile kafa kafaya mücadele edebilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. özellikle 16 sında yapılacak kurada chelsea çıkarsa elememiz kuvvetle muhtemel.

hayırlısı olsun...
© copyright 2005 - 2026