bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı27
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi4
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı14
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken5
- sabah yürüyüşü8
- meme gerdirme operasyonu8
- cumartesi pazarı3
- sözlükteki galatasaraylılar7
- ahmet baran yazgan8
- meczubun peşinden gitmek4
- rahatın hiç uğramadığı kalp4
- jinekomasti olmuş erkeğin göğüsleriyle oynamak3
- kıyma çeken kasaba nasıl kıydın diye sitem etmek2
- okan buruk10
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi2
- kuşbaşılı pide3
- ayakkabıları ters giymek2
- jinekomasti yaptıran sözlük erkekleri3
- romelu lukaku11
- kemal kılıçdaroğlu2
- victor osimhen15
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak5
- galatasaray12
- z kuşağı5
- bakırköy2
- biranın üstüne rakı içmek6
- toprağı öpen gözyaşları3
- kadıköy3
- yaratılmışların en üstünü3
- resimler3
- çırılçılgın sözlüğe gelmek3
- üst başın kedi sidiği kokması3
- anın görüntüsü32
- damacanayla çay içmek3
- ömer karakaş4
- şarkının son notası2
- alevi kızların alev alev yanması9
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- babaların acayip huyları4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- kutsal yalnızlık2
- sözlüğe gelip hazır bilgiler bulmak2
- uludağ itiraf2
- adana rakı festivali3
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- iremga32
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- jason arday2
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
sayesinde sigarayı bıraktığım ilaçtır. yazılan yan etkilerinden sadece bir tanesine yakalandım. o da uykusuzluktu. sabahlara kadar oturmak biraz yorucu oldu ama sigarayı bıraktım. Öncelikle prospektüste yazıldığı gibi kendinize 2. hafta içerisinde bir gün seçeceksiniz bırakmak için. işte gün gün olanlar...
1.Gün: Hiç bir etkisini göremedim. Akşama doğru canım daha fazla sigara içmek istedi.
2.Gün: Uyanır uyanmaz hiç bu kadar çok canım sigara çekmemişti. Resmen kutuya saldırdım. Gün içinde inanılmaz şekilde sigara içiyordum. Sadece gece otururken 2 paket bitirdim ve içtiklerimden aşırı derecede zevk aldım.
3.Gün: Ümitsizlik sardı birden. "Bırakamıcam galiba ben bu mereti bu ilaçla bile" diye düşünmeye başladım. Yine akşama kadar paket paket sigara içtim.
4.Gün: Sabah kalktığımda evde sigaram yoktu. işe giderken bakkaldan paket aldım. Ama yaktığımda tadı berbattı ve dumanı gelmiyordu! Bir tane yaktım, o da aynı! bir tane daha bir tane daha!!! Olamaz sigaraların hepsi bozuktu! ofiste sekreterden marlboro istedim. onun da tadı aynıydı. gün içinde sigara içmek istedim ama içime çekemedim ve öylesine elimde dolaştırdım.
5.Gün: Artık zoraki sigara içiyordum. çünkü ilaçla birlikte sigara içmek gerekiyordu. ama zorla içiyordum, tiksine tiksine.
2. haftanın son gününü seçmiştim bırakmak için. bırakma günüm pazartesiydi. pazar günü evde otururken artık sigara içmememe rağmen bakkaldan gidip bir paket sigara aldım. ama onu da içemedim. pazartesi sabahı kalktığımda paketi çöpe attım ve sigarayı son kez gördüm. 3 aydan beridir de tık yok!
1.Gün: Hiç bir etkisini göremedim. Akşama doğru canım daha fazla sigara içmek istedi.
2.Gün: Uyanır uyanmaz hiç bu kadar çok canım sigara çekmemişti. Resmen kutuya saldırdım. Gün içinde inanılmaz şekilde sigara içiyordum. Sadece gece otururken 2 paket bitirdim ve içtiklerimden aşırı derecede zevk aldım.
3.Gün: Ümitsizlik sardı birden. "Bırakamıcam galiba ben bu mereti bu ilaçla bile" diye düşünmeye başladım. Yine akşama kadar paket paket sigara içtim.
4.Gün: Sabah kalktığımda evde sigaram yoktu. işe giderken bakkaldan paket aldım. Ama yaktığımda tadı berbattı ve dumanı gelmiyordu! Bir tane yaktım, o da aynı! bir tane daha bir tane daha!!! Olamaz sigaraların hepsi bozuktu! ofiste sekreterden marlboro istedim. onun da tadı aynıydı. gün içinde sigara içmek istedim ama içime çekemedim ve öylesine elimde dolaştırdım.
5.Gün: Artık zoraki sigara içiyordum. çünkü ilaçla birlikte sigara içmek gerekiyordu. ama zorla içiyordum, tiksine tiksine.
2. haftanın son gününü seçmiştim bırakmak için. bırakma günüm pazartesiydi. pazar günü evde otururken artık sigara içmememe rağmen bakkaldan gidip bir paket sigara aldım. ama onu da içemedim. pazartesi sabahı kalktığımda paketi çöpe attım ve sigarayı son kez gördüm. 3 aydan beridir de tık yok!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar