bugün

beşiktaş

fanatik gazetesinin ''100 milyon liralık alacaklı'' haberinin resmi siteden yalanlandığı takımım.

https://www.bjk.com.tr/tr...ulubumuzden_aciklama.html

ayrıca bu kulübün yarın mali genel kurulu vardır.

--spoiler--
Gündem:
1. Açılış,
2. Toplantı Başkanlık Divanı Seçimi,
3. Saygı Duruşu ve istiklal Marşı,
4. Yönetim Kurulu idari ve Mali Faaliyet Raporları’nın okunması,
5. Denetleme Kurulu Raporu’nun okunması,
6. Raporların görüşülmesi,
7. 01.01.2012 - 27.02.2012 dönemi, 28.02.2012 - 25.03.2012 dönemi, 26.03.2012 – 31.12.2012 dönemi Yönetim Kurulu’nun idari ve mali bakımlardan ibrasının oya sunulması,
8. 2013 Mali Yılı Bütçesi’nin okunması, görüşülmesi oya sunulması,
9. Basketbol Şubesi’nin kurulacak anonim şirkete devredilmesi ve basketbol faaliyetinin anonim şirket olarak sürdürülmesi hususunda yönetim kurulunun yetkilendirilmesinin görüşülmesi ve oya sunulması,
10. Disiplin Kurulu tarafından üyelikten çıkarılmaları yönünde karar alınan üyelerin Derneğimiz Üyeliğinden çıkarılmalarının oya sunulması,
11. Dilekler ve temenniler,
12. Kapanış.
--spoiler--

yukarıdaki maddeler içinden 4, 5, 6, 7, 8, ve 9. maddeler çok büyük önem taşıyor. yıldırım demirören'in başkanlık yaptığı 28.02.2012-25.03.2012 dönemi, idari ve mali ibraya sunulacak.

yine basketbol şubesi için de çok önemli bir gün olacak. basketbol şubesinin anonim şirkete devredilmesi konusunda oylamaya gidilecek. ve yine çok çok önem taşıyan denetleme kurulunun raporu okunacak.(eski yönetimin icraatlarının denetlemesinin sonucu)

kısaca yarın kulübümüz için çok önemli bir gün. bu mali genel kurul sabah saat 10:00 itibariyle bjk tv den canlı yayınlanacak.

edit: eklemeyi unutmuşum, yeni stat projesi de yarınki mali genel kurulda kamuoyuna sunulacak.
© copyright 2005 - 2026